Позата на седене
Дата на публикуване: 13.11.2020
позата на седене

Позата на седене е важна за определяне на характера. Езикът на тялото може да разкрие повече за нас, отколкото си мислим, и често дори повече, отколкото ние самите искаме да покажем.
Жестовете, погледът, положението на краката или ръцете, положението, в което седим, разкриват нашите емоции, отношение и дори характер.
Смята се, че езикът на тялото може да каже повече от думите и често издава лъжците. Учените са открили, че поне 50 процента от информацията, която получаваме в процеса на комуникация, идва именно от невербалната комуникация.
Любопитни ли сте да знаете какво казва любимата ви поза на седене за вас?
Погледнете снимката по-долу и изберете позицията, която е най-близо до вашата и тази, която използвате най-често, в която обичате да седите.

Поза номер 1
Тази поза говори за вас, че сте много спокоен и уравновесен човек. Да ви извади човек от равновесие не е никак лесно.
Вие сте здраво стъпили на краката си, знаете какво искате и имате здравословен подход към всяка ситуация в живота.
Не се поддавате на емоциите или влиянието на други хора. Много сте уверени и често използвате острия си език.
Вие сте честни и не робувате на предразсъдъци, но понякога държите другите хора на разстояние от вас.
Просто ви трябва повече време, за да се сприятелите с някого.
Вие сте много недоверчиви и много внимателни в отношенията си с други хора.

Поза номер 2

Изборът на тази поза казва, че имате независима личност. Не обичате да бързате, не ви интересува мнението на другите и живеете собствения си живот.

Избягвате големите компании и се опитвате да останете малко настрана.

Семейството и близките приятели са най-важните хора за вас. Преследването на пари или преследването на кариера не е за вас.

Предпочитате да седнете в тишината на собствената си градина и да се насладите на този прекрасен момент.

Не обръщате много внимание на външния си вид. Също така не съдите хората по това, което имат или какво могат да направят.

За тях са важни само техният характер и отвореното им сърце. Останалото няма значение за вас.

Поза номер 3

Този, който е избрал тази позиция, е много жив и енергичен човек.

Живеете за момента и обичате, когато около вас се случват много различни интересни събития. Такива моменти винаги отнасят някъде вашата неспокойна душа.

Обичате да сте винаги в движение. Искате да се справите с предизвикателства, да срещнете нови хора и да откриете нови пътища за себе си.

Не се притеснявате твърде много за бъдещето и изобщо не се притеснявате за миналото. Най-важното за вас е какво се случва тук и сега.

Източник: За жената

Още новини
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние се поддържа трудно. Аз съм момиче на 19 години съм. Отдавна бях решила да уча в чужбина след 12-ти клас и мечтата ми се сбъдна. Имах връзка с едно момче 2 години и половина - кажи - речи израснахме заедно. Първа любов..всеки знае колко е силна....

повече информация
Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия изхвърли диск

Уелски компютърджия, изхвърлил на боклука твърд диск, съдържащ еквивалента на днешни 220 милиона британски паунда в биткойн, предложи на местния съвет 55 милиона награда, за да разровят сметището за скъпоценната находка, съобщи „Сън“. 35-годишният Джеймс Хауелс...

повече информация
Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен

Печеният чесън е полезен за цялото ни тяло. Когато ядете чесън, силата му е толкова голяма, че дори и след 24 часа тялото ни реагира на тази храна. Това се забелязва, когато се използва в диети за отслабване или когато се консумира като естествено средство за лечение...

повече информация
Гледане на внучето

Гледане на внучето

Гледане на внучето от свекървата или тъщата винаги е свързано с някакви спорове. Рядко всичко върви гладко и това е факт. Често се случва бабата да е принудена да седи с внуците си през деня, докато родителите са на работа. Много семейни двойки са се сблъсквали с...

повече информация
Advertisements
16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина

16 практики от източната медицина за укрепване на имунитета и дълголетие. Упражненията имат солидна научна основа – и заради своята ефективност, и заради това, че се използват в продължение на векове. Ако ги практикувате редовно и правилно, определено ще усетите...

повече информация
Корите на мандарините

Корите на мандарините

Корите на мандарините не са ненужен отпадък, а имат своите приложения. През зимата мандарините се превръщат в един от най-популярните плодове в България. Те са неизменна част от празничната коледна и новогодишна трапеза. Много хора белят кората на мандарините и после...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.