Позата на седене
Дата на публикуване: 13.11.2020
позата на седене

Позата на седене е важна за определяне на характера. Езикът на тялото може да разкрие повече за нас, отколкото си мислим, и често дори повече, отколкото ние самите искаме да покажем.
Жестовете, погледът, положението на краката или ръцете, положението, в което седим, разкриват нашите емоции, отношение и дори характер.
Смята се, че езикът на тялото може да каже повече от думите и често издава лъжците. Учените са открили, че поне 50 процента от информацията, която получаваме в процеса на комуникация, идва именно от невербалната комуникация.
Любопитни ли сте да знаете какво казва любимата ви поза на седене за вас?
Погледнете снимката по-долу и изберете позицията, която е най-близо до вашата и тази, която използвате най-често, в която обичате да седите.

Поза номер 1
Тази поза говори за вас, че сте много спокоен и уравновесен човек. Да ви извади човек от равновесие не е никак лесно.
Вие сте здраво стъпили на краката си, знаете какво искате и имате здравословен подход към всяка ситуация в живота.
Не се поддавате на емоциите или влиянието на други хора. Много сте уверени и често използвате острия си език.
Вие сте честни и не робувате на предразсъдъци, но понякога държите другите хора на разстояние от вас.
Просто ви трябва повече време, за да се сприятелите с някого.
Вие сте много недоверчиви и много внимателни в отношенията си с други хора.

Поза номер 2

Изборът на тази поза казва, че имате независима личност. Не обичате да бързате, не ви интересува мнението на другите и живеете собствения си живот.

Избягвате големите компании и се опитвате да останете малко настрана.

Семейството и близките приятели са най-важните хора за вас. Преследването на пари или преследването на кариера не е за вас.

Предпочитате да седнете в тишината на собствената си градина и да се насладите на този прекрасен момент.

Не обръщате много внимание на външния си вид. Също така не съдите хората по това, което имат или какво могат да направят.

За тях са важни само техният характер и отвореното им сърце. Останалото няма значение за вас.

Поза номер 3

Този, който е избрал тази позиция, е много жив и енергичен човек.

Живеете за момента и обичате, когато около вас се случват много различни интересни събития. Такива моменти винаги отнасят някъде вашата неспокойна душа.

Обичате да сте винаги в движение. Искате да се справите с предизвикателства, да срещнете нови хора и да откриете нови пътища за себе си.

Не се притеснявате твърде много за бъдещето и изобщо не се притеснявате за миналото. Най-важното за вас е какво се случва тук и сега.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.