Предателство от 5 зодии
Дата на публикуване: 23.09.2020
предателство

Предателство е нещо неприятно. Има хора, на които каквото и да разкажете, може да бъдете уверени, че тайната ви ще умре с тях и те наистина ще я занесат до гроба.
Как обаче да разберете на кого може да се доверите и кой чака просто да ви забие нож в гърба колко волно, колко не, в зависимост от ситуацията?
Според астролозите представителите на 5 зодии са хора, на които не може да имате доверие. Винаги трябва да си пазите гърба и да споделяте максимално малко подробности от личния си живот, освен, ако не искате да бъдете предадени и да страдате.
Ето кои са те:
Овен
Представителите на тази зодия са много импулсивни. Под въздействието на емоциите, те могат да обидят хората около тях и да издадат дори най-съкровените им тайни.
Те може да поемат ангажимент към вас и в момент на афект да се отметнат. Важно е да се уверите, че Овните ви обещават нещо, когато са спокойни.

Близнаци
Като отлични психолози, представителите на този знак умело знаят как да изманипулират някой да изпълни желанията им. Лъжата често е неразделна част от манипулациите им.
Често възникват ситуации, в които се налага Близнаците да лъжат или да ви шантажират с ваши тайни. Добре е да подбирате внимателно думите си, когато общувате с тях.
Лъв
Лъвовете мразят, когато нещата не вървят по начина, по който искат. Те често биха използвали лъжи, за да обърнат нещата в своя полза.
Лъвовете са способни често да лъжат в романтични връзки, опитвайки се да препокрият грешките си и да изглеждат по-добри в очите на половинките си. Когато обаче една такава лъжа бъде разкрита, доверието на девойката е унищожено завинаги.

Везни

Не трябва да се доверявате никога на представителите на този знак. Те често не могат да решат какви точно са намеренията им. Те ще заемат позиция, която им е удобна в даден момент, в следващия обаче, може да се завъртят на 180 градуса.

Стрелец

Стрелците не приемат, че са отговорни за обещанията си, въпреки че не са склонни да лъжат. Ако някои от плановете им се променят, те няма да се притеснят, че може да подведат някого или дори да го обидят. Това е част от природата им. Те са господари на живота си и няма как да бъдат натоварени с ненужни според тях задължения.

Източник: Жената-БЛИЦ

Още новини
Банките вдигнаха таксите

Банките вдигнаха таксите

Банките вдигнаха таксите! Въпреки тежкото положение на голяма част от българите банките решиха да вдигнат таксите за теглене от банкомат. Новата година ще я посрещнем с по-високи такси за теглене от банкомат. Една от институциите в топ 3 – Банка ДСК, обяви, че от 4...

повече информация
Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова е вечното златно момиче, прославило България по цял свят. Тя от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и...

повече информация
Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в социалната мрежа срещу здравния министър, Валери Симеонов и управляващите. Повод за гнева на рап изпълнителя е отношението, което те показват към българския народ. Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния...

повече информация
Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат са четири. Сред зодиакалните знаци има бунтари, които често нарушават правилата, не слушат никого, не обичат да се подчиняват и мислят само за това, което искат самите те. Ето и кои са тези зодии. Зодия Овен Не е изненада, че най-импулсивните...

повече информация
Advertisements
От царица станах старица

От царица станах старица

От царица станах старица. Това е истината за мен. В живота сама бях винаги аз. Mайка и баща нямах...Починаха като бях малка. С баба си пораснах. Като завърших 8-и клас, омъжих се. Едно дете имах, вече майка бях. Трябваше да работя много. Мъжът ми излезе пияница,...

повече информация
Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021 предвещава ден, изпъстрен със събития и новини, повечето от които ще са положителни. Днес ще е ден за радост и изяви, в който ще се чувствате щастливи. Дребните детайли може да се окажат доста важни, затова не ги отхвърляйте с лека ръка....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.