Предателство от 5 зодии
Дата на публикуване: 23.09.2020
предателство

Предателство е нещо неприятно. Има хора, на които каквото и да разкажете, може да бъдете уверени, че тайната ви ще умре с тях и те наистина ще я занесат до гроба.
Как обаче да разберете на кого може да се доверите и кой чака просто да ви забие нож в гърба колко волно, колко не, в зависимост от ситуацията?
Според астролозите представителите на 5 зодии са хора, на които не може да имате доверие. Винаги трябва да си пазите гърба и да споделяте максимално малко подробности от личния си живот, освен, ако не искате да бъдете предадени и да страдате.
Ето кои са те:
Овен
Представителите на тази зодия са много импулсивни. Под въздействието на емоциите, те могат да обидят хората около тях и да издадат дори най-съкровените им тайни.
Те може да поемат ангажимент към вас и в момент на афект да се отметнат. Важно е да се уверите, че Овните ви обещават нещо, когато са спокойни.

Близнаци
Като отлични психолози, представителите на този знак умело знаят как да изманипулират някой да изпълни желанията им. Лъжата често е неразделна част от манипулациите им.
Често възникват ситуации, в които се налага Близнаците да лъжат или да ви шантажират с ваши тайни. Добре е да подбирате внимателно думите си, когато общувате с тях.
Лъв
Лъвовете мразят, когато нещата не вървят по начина, по който искат. Те често биха използвали лъжи, за да обърнат нещата в своя полза.
Лъвовете са способни често да лъжат в романтични връзки, опитвайки се да препокрият грешките си и да изглеждат по-добри в очите на половинките си. Когато обаче една такава лъжа бъде разкрита, доверието на девойката е унищожено завинаги.

Везни

Не трябва да се доверявате никога на представителите на този знак. Те често не могат да решат какви точно са намеренията им. Те ще заемат позиция, която им е удобна в даден момент, в следващия обаче, може да се завъртят на 180 градуса.

Стрелец

Стрелците не приемат, че са отговорни за обещанията си, въпреки че не са склонни да лъжат. Ако някои от плановете им се променят, те няма да се притеснят, че може да подведат някого или дори да го обидят. Това е част от природата им. Те са господари на живота си и няма как да бъдат натоварени с ненужни според тях задължения.

Източник: Жената-БЛИЦ

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.