Предателство от 5 зодии
Дата на публикуване: 23.09.2020
предателство

Предателство е нещо неприятно. Има хора, на които каквото и да разкажете, може да бъдете уверени, че тайната ви ще умре с тях и те наистина ще я занесат до гроба.
Как обаче да разберете на кого може да се доверите и кой чака просто да ви забие нож в гърба колко волно, колко не, в зависимост от ситуацията?
Според астролозите представителите на 5 зодии са хора, на които не може да имате доверие. Винаги трябва да си пазите гърба и да споделяте максимално малко подробности от личния си живот, освен, ако не искате да бъдете предадени и да страдате.
Ето кои са те:
Овен
Представителите на тази зодия са много импулсивни. Под въздействието на емоциите, те могат да обидят хората около тях и да издадат дори най-съкровените им тайни.
Те може да поемат ангажимент към вас и в момент на афект да се отметнат. Важно е да се уверите, че Овните ви обещават нещо, когато са спокойни.

Близнаци
Като отлични психолози, представителите на този знак умело знаят как да изманипулират някой да изпълни желанията им. Лъжата често е неразделна част от манипулациите им.
Често възникват ситуации, в които се налага Близнаците да лъжат или да ви шантажират с ваши тайни. Добре е да подбирате внимателно думите си, когато общувате с тях.
Лъв
Лъвовете мразят, когато нещата не вървят по начина, по който искат. Те често биха използвали лъжи, за да обърнат нещата в своя полза.
Лъвовете са способни често да лъжат в романтични връзки, опитвайки се да препокрият грешките си и да изглеждат по-добри в очите на половинките си. Когато обаче една такава лъжа бъде разкрита, доверието на девойката е унищожено завинаги.

Везни

Не трябва да се доверявате никога на представителите на този знак. Те често не могат да решат какви точно са намеренията им. Те ще заемат позиция, която им е удобна в даден момент, в следващия обаче, може да се завъртят на 180 градуса.

Стрелец

Стрелците не приемат, че са отговорни за обещанията си, въпреки че не са склонни да лъжат. Ако някои от плановете им се променят, те няма да се притеснят, че може да подведат някого или дори да го обидят. Това е част от природата им. Те са господари на живота си и няма как да бъдат натоварени с ненужни според тях задължения.

Източник: Жената-БЛИЦ

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.