Предсказване на бъдещето
Дата на публикуване: 09.11.2020
предсказване

Предсказване на бъдещето не е никак бесна работа. Когато се сблъскаме с нещо лошо, веднага започваме да се чудим дали всичко това ни се е случило случайно, или пък е последица от нечии лоши пожелания.
Астролозите казват, че голяма част от способностите и характера на хората зависят от зодиакалния знак, под който са родени. По думите им, някои зодии наистина притежават необичаен дар, а нещата, които изричат, са изпълнени със свръхестествена сила и винаги се сбъдват.
Нещо повече, често притежателите на тази магическа способност дори не осъзнават нейното присъствие, въпреки че дори случайно изречена от тях дума може значително да усложни живота на другите.
Само три знака притежават тази изключителна магическа сила, която позволява на думите им да се сбъдват. Ето ги и тях:

Дева
Девите са изключително чувствителни към вибрациите на заобикалящия ги свят. Често представителите на тази зодия много силно предчувстват настъпването на събития, които могат да повлияят както на личния им живот, така и на живота на околните.
Ето защо винаги трябва да вслушвате внимателно в думите им и да не пренебрегвате опитите им да ви предупредят или разубедят от нещо.
В никакъв случай не трябва да се страхувате от Девите. Те са много миролюбиви и никога няма да ви нападнат с остри и гневни думи без основателна причина или да ви пожелаят лошо.
Усещайки приближаването на определени събития, Девите със сигурност ще ви предупредят за това.

Стрелец

Стрелците, също като Девите, могат да предсказват бъдещето. Думите им обаче не винаги са пророчески и се превръщат в реалност. Затова и често се налага да работят усилено и упорито, за да получат това, което искат.

Понякога Стрелецът може да носи отрицателна енергия. В по-голямата си част представителите на тази зодия са позитивни и весели натури, но в пристъп на гняв или при скандал могат да изпратят отрицателно послание към човека, който ги е обидил.
След скандала Стрелците винаги съжаляват за грубата си реакция, но, за беда, изреченото никога не може да се върне назад. Това, което казват в яда си, често се стоварва върху противниците им със страшна сила.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион се раждат със специален талант. Те могат не само да предвидят събития от бъдещето, но и, използвайки своя дар, да променят хода им. Скорпионите се възползват от таланта си доста често, най-вече за да подобрят живота си.

Те могат много щедро да раздават негативни пожелания, ако противниците им се опитат да им диктуват нещо или да се месят в живота им.

Думите на Скорпиона, изречени в разгара на някой скандал, могат да имат доста негативен ефект и да донесат куп неприятности на опонента им.

Астролозите не препоръчват да се карате с хора от тази зодия. Ако Стрелецът може да почувства угризения на съвестта след кавга, Скорпионът никога няма да се чувства зле след това.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.