Предсказване на бъдещето
Дата на публикуване: 09.11.2020
предсказване

Предсказване на бъдещето не е никак бесна работа. Когато се сблъскаме с нещо лошо, веднага започваме да се чудим дали всичко това ни се е случило случайно, или пък е последица от нечии лоши пожелания.
Астролозите казват, че голяма част от способностите и характера на хората зависят от зодиакалния знак, под който са родени. По думите им, някои зодии наистина притежават необичаен дар, а нещата, които изричат, са изпълнени със свръхестествена сила и винаги се сбъдват.
Нещо повече, често притежателите на тази магическа способност дори не осъзнават нейното присъствие, въпреки че дори случайно изречена от тях дума може значително да усложни живота на другите.
Само три знака притежават тази изключителна магическа сила, която позволява на думите им да се сбъдват. Ето ги и тях:

Дева
Девите са изключително чувствителни към вибрациите на заобикалящия ги свят. Често представителите на тази зодия много силно предчувстват настъпването на събития, които могат да повлияят както на личния им живот, така и на живота на околните.
Ето защо винаги трябва да вслушвате внимателно в думите им и да не пренебрегвате опитите им да ви предупредят или разубедят от нещо.
В никакъв случай не трябва да се страхувате от Девите. Те са много миролюбиви и никога няма да ви нападнат с остри и гневни думи без основателна причина или да ви пожелаят лошо.
Усещайки приближаването на определени събития, Девите със сигурност ще ви предупредят за това.

Стрелец

Стрелците, също като Девите, могат да предсказват бъдещето. Думите им обаче не винаги са пророчески и се превръщат в реалност. Затова и често се налага да работят усилено и упорито, за да получат това, което искат.

Понякога Стрелецът може да носи отрицателна енергия. В по-голямата си част представителите на тази зодия са позитивни и весели натури, но в пристъп на гняв или при скандал могат да изпратят отрицателно послание към човека, който ги е обидил.
След скандала Стрелците винаги съжаляват за грубата си реакция, но, за беда, изреченото никога не може да се върне назад. Това, което казват в яда си, често се стоварва върху противниците им със страшна сила.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион се раждат със специален талант. Те могат не само да предвидят събития от бъдещето, но и, използвайки своя дар, да променят хода им. Скорпионите се възползват от таланта си доста често, най-вече за да подобрят живота си.

Те могат много щедро да раздават негативни пожелания, ако противниците им се опитат да им диктуват нещо или да се месят в живота им.

Думите на Скорпиона, изречени в разгара на някой скандал, могат да имат доста негативен ефект и да донесат куп неприятности на опонента им.

Астролозите не препоръчват да се карате с хора от тази зодия. Ако Стрелецът може да почувства угризения на съвестта след кавга, Скорпионът никога няма да се чувства зле след това.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Advertisements
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега в рамките на 3 месеца. Преди хиляди години древните египтяни са били погребвани в Сакара, древен град на мъртвите. Свещениците ги поставяли в дървени кутии, украсени с йероглифи, а саркофазите били запечатвани и погребвани в гробници,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.