През 2020 завършете това, което сте започнали
Дата на публикуване: 19.12.2019
през 2020

През 2020 завършете това, което сте започнали

През 2020 завършете това, което сте започнали, завършете онова, което не ви позволява да продължите напред. Простете се с вещи и личности, които искате да оставите миналото. През 2020 година се постарайте да влагате повече сили, за да оцените себе си и се отнасяйте към себе си с любов.
През 2020 година оставете в миналото хората, причиняващи ви болка. Не изразходвайте своето ценно време и сили, опитвайки се да поправите това, което е окончателно счупено.
Не позволявайте на другите да се възползват от вашето добро отношение и не допускайте лошо отношение към вас. Не се вкопчвайте в безперспективни отношения, само заради страха да не останете сами. Вместо това се концентрирайте върху себе си и се запитайте от какво имате нужда.

През 2020 година се постарайте да се погрижите за своето душевно здраве. Обърнете внимание на сигналите, изпращани от вашия организъм. Обърнете внимание н това как ви влияят близките ви. Променете плановете си, ако ви се струва, че трябва да прекарате време със себе си.
Оставете работата, ако тя ви отнема силите и не ви носи нито щастие, нито удовлетворение. Прекратете отношенията, разрушаващи душата ви и не даващи ви нищо в замяна. Започнете да мислите повече за себе си.
Не дръжте вътре в себе си своите чувства, пуснете ги на свобода.
Открийте това, което се е натрупало във вас. Освободете душата си.

През 2020 година разберете какво наистина значи да обичаш себе си. Спрете да поставяте себе си на последно място за сметка на своята любов. И повече не позволявайте на другите да решават това какъв живот трябва да живеете. И престанете да доказвате на себе си, че сте достоен човек. Напуснете пашкула, в който живеете.

Трябва да приемете себе си такива, каквито сте всъщност, приемайки своите минуси, за да промените това, което не ви харесва и да заобичате себе си. Прегърнете се, простете на себе си и се утешете. Дайте си срок, за да израснете.

Да обичате себе си е най-ценното, на което сте способни да направите за себе си.

През 2020 година демонстрирайте на скъпите за вас хора колко ги цените. Стига сте се връщали в мислите си към онези отношения, които ви влияеха зле, и към онези личности, които никога не успяхте да оцените по достойнство. Стига сте се самосъжалявали.

Най-добре обърнете внимание на истински близките ви хора и им покажете колко цените тяхната вярност и любов. Нека те разберат, че сърцето ви им принадлежи.

Дарете своята любов и подкрепяйте тези, които подкрепят вас.

През 2020 година достигнете границите си и си поставете нови цели. Напуснете зоната си на комфорт и преминете през финалното изпитание. Не си позволявайте да се успокоявате. Не се задоволявайте с живот в средата.

Не забравяйте за своите луди мечти. Не се страхувайте да рискувате. Хвърлете се с главата напред в неизвестното. Кой знае къде може да ви отведе това…

Не удържайте себе си. Започнете да живеете свободен живот. И дори да претърпите неуспех, се опитайте да го приемете. След крачка назад задължително ще последват две крачки напред.

През 2020 година си обещайте да изживеете всеки миг от своя живот.

Във вашите сили е да направите тази година такава, че да я помните до края на живота си.

Източник: Уебмястото

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.