През 2020 завършете това, което сте започнали
Дата на публикуване: 19.12.2019
през 2020

През 2020 завършете това, което сте започнали

През 2020 завършете това, което сте започнали, завършете онова, което не ви позволява да продължите напред. Простете се с вещи и личности, които искате да оставите миналото. През 2020 година се постарайте да влагате повече сили, за да оцените себе си и се отнасяйте към себе си с любов.
През 2020 година оставете в миналото хората, причиняващи ви болка. Не изразходвайте своето ценно време и сили, опитвайки се да поправите това, което е окончателно счупено.
Не позволявайте на другите да се възползват от вашето добро отношение и не допускайте лошо отношение към вас. Не се вкопчвайте в безперспективни отношения, само заради страха да не останете сами. Вместо това се концентрирайте върху себе си и се запитайте от какво имате нужда.

През 2020 година се постарайте да се погрижите за своето душевно здраве. Обърнете внимание на сигналите, изпращани от вашия организъм. Обърнете внимание н това как ви влияят близките ви. Променете плановете си, ако ви се струва, че трябва да прекарате време със себе си.
Оставете работата, ако тя ви отнема силите и не ви носи нито щастие, нито удовлетворение. Прекратете отношенията, разрушаващи душата ви и не даващи ви нищо в замяна. Започнете да мислите повече за себе си.
Не дръжте вътре в себе си своите чувства, пуснете ги на свобода.
Открийте това, което се е натрупало във вас. Освободете душата си.

През 2020 година разберете какво наистина значи да обичаш себе си. Спрете да поставяте себе си на последно място за сметка на своята любов. И повече не позволявайте на другите да решават това какъв живот трябва да живеете. И престанете да доказвате на себе си, че сте достоен човек. Напуснете пашкула, в който живеете.

Трябва да приемете себе си такива, каквито сте всъщност, приемайки своите минуси, за да промените това, което не ви харесва и да заобичате себе си. Прегърнете се, простете на себе си и се утешете. Дайте си срок, за да израснете.

Да обичате себе си е най-ценното, на което сте способни да направите за себе си.

През 2020 година демонстрирайте на скъпите за вас хора колко ги цените. Стига сте се връщали в мислите си към онези отношения, които ви влияеха зле, и към онези личности, които никога не успяхте да оцените по достойнство. Стига сте се самосъжалявали.

Най-добре обърнете внимание на истински близките ви хора и им покажете колко цените тяхната вярност и любов. Нека те разберат, че сърцето ви им принадлежи.

Дарете своята любов и подкрепяйте тези, които подкрепят вас.

През 2020 година достигнете границите си и си поставете нови цели. Напуснете зоната си на комфорт и преминете през финалното изпитание. Не си позволявайте да се успокоявате. Не се задоволявайте с живот в средата.

Не забравяйте за своите луди мечти. Не се страхувайте да рискувате. Хвърлете се с главата напред в неизвестното. Кой знае къде може да ви отведе това…

Не удържайте себе си. Започнете да живеете свободен живот. И дори да претърпите неуспех, се опитайте да го приемете. След крачка назад задължително ще последват две крачки напред.

През 2020 година си обещайте да изживеете всеки миг от своя живот.

Във вашите сили е да направите тази година такава, че да я помните до края на живота си.

Източник: Уебмястото

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.