През 2020 завършете това, което сте започнали
Дата на публикуване: 19.12.2019
през 2020

През 2020 завършете това, което сте започнали

През 2020 завършете това, което сте започнали, завършете онова, което не ви позволява да продължите напред. Простете се с вещи и личности, които искате да оставите миналото. През 2020 година се постарайте да влагате повече сили, за да оцените себе си и се отнасяйте към себе си с любов.
През 2020 година оставете в миналото хората, причиняващи ви болка. Не изразходвайте своето ценно време и сили, опитвайки се да поправите това, което е окончателно счупено.
Не позволявайте на другите да се възползват от вашето добро отношение и не допускайте лошо отношение към вас. Не се вкопчвайте в безперспективни отношения, само заради страха да не останете сами. Вместо това се концентрирайте върху себе си и се запитайте от какво имате нужда.

През 2020 година се постарайте да се погрижите за своето душевно здраве. Обърнете внимание на сигналите, изпращани от вашия организъм. Обърнете внимание н това как ви влияят близките ви. Променете плановете си, ако ви се струва, че трябва да прекарате време със себе си.
Оставете работата, ако тя ви отнема силите и не ви носи нито щастие, нито удовлетворение. Прекратете отношенията, разрушаващи душата ви и не даващи ви нищо в замяна. Започнете да мислите повече за себе си.
Не дръжте вътре в себе си своите чувства, пуснете ги на свобода.
Открийте това, което се е натрупало във вас. Освободете душата си.

През 2020 година разберете какво наистина значи да обичаш себе си. Спрете да поставяте себе си на последно място за сметка на своята любов. И повече не позволявайте на другите да решават това какъв живот трябва да живеете. И престанете да доказвате на себе си, че сте достоен човек. Напуснете пашкула, в който живеете.

Трябва да приемете себе си такива, каквито сте всъщност, приемайки своите минуси, за да промените това, което не ви харесва и да заобичате себе си. Прегърнете се, простете на себе си и се утешете. Дайте си срок, за да израснете.

Да обичате себе си е най-ценното, на което сте способни да направите за себе си.

През 2020 година демонстрирайте на скъпите за вас хора колко ги цените. Стига сте се връщали в мислите си към онези отношения, които ви влияеха зле, и към онези личности, които никога не успяхте да оцените по достойнство. Стига сте се самосъжалявали.

Най-добре обърнете внимание на истински близките ви хора и им покажете колко цените тяхната вярност и любов. Нека те разберат, че сърцето ви им принадлежи.

Дарете своята любов и подкрепяйте тези, които подкрепят вас.

През 2020 година достигнете границите си и си поставете нови цели. Напуснете зоната си на комфорт и преминете през финалното изпитание. Не си позволявайте да се успокоявате. Не се задоволявайте с живот в средата.

Не забравяйте за своите луди мечти. Не се страхувайте да рискувате. Хвърлете се с главата напред в неизвестното. Кой знае къде може да ви отведе това…

Не удържайте себе си. Започнете да живеете свободен живот. И дори да претърпите неуспех, се опитайте да го приемете. След крачка назад задължително ще последват две крачки напред.

През 2020 година си обещайте да изживеете всеки миг от своя живот.

Във вашите сили е да направите тази година такава, че да я помните до края на живота си.

Източник: Уебмястото

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.