През 2020 завършете това, което сте започнали
Дата на публикуване: 19.12.2019
през 2020

През 2020 завършете това, което сте започнали

През 2020 завършете това, което сте започнали, завършете онова, което не ви позволява да продължите напред. Простете се с вещи и личности, които искате да оставите миналото. През 2020 година се постарайте да влагате повече сили, за да оцените себе си и се отнасяйте към себе си с любов.
През 2020 година оставете в миналото хората, причиняващи ви болка. Не изразходвайте своето ценно време и сили, опитвайки се да поправите това, което е окончателно счупено.
Не позволявайте на другите да се възползват от вашето добро отношение и не допускайте лошо отношение към вас. Не се вкопчвайте в безперспективни отношения, само заради страха да не останете сами. Вместо това се концентрирайте върху себе си и се запитайте от какво имате нужда.

През 2020 година се постарайте да се погрижите за своето душевно здраве. Обърнете внимание на сигналите, изпращани от вашия организъм. Обърнете внимание н това как ви влияят близките ви. Променете плановете си, ако ви се струва, че трябва да прекарате време със себе си.
Оставете работата, ако тя ви отнема силите и не ви носи нито щастие, нито удовлетворение. Прекратете отношенията, разрушаващи душата ви и не даващи ви нищо в замяна. Започнете да мислите повече за себе си.
Не дръжте вътре в себе си своите чувства, пуснете ги на свобода.
Открийте това, което се е натрупало във вас. Освободете душата си.

През 2020 година разберете какво наистина значи да обичаш себе си. Спрете да поставяте себе си на последно място за сметка на своята любов. И повече не позволявайте на другите да решават това какъв живот трябва да живеете. И престанете да доказвате на себе си, че сте достоен човек. Напуснете пашкула, в който живеете.

Трябва да приемете себе си такива, каквито сте всъщност, приемайки своите минуси, за да промените това, което не ви харесва и да заобичате себе си. Прегърнете се, простете на себе си и се утешете. Дайте си срок, за да израснете.

Да обичате себе си е най-ценното, на което сте способни да направите за себе си.

През 2020 година демонстрирайте на скъпите за вас хора колко ги цените. Стига сте се връщали в мислите си към онези отношения, които ви влияеха зле, и към онези личности, които никога не успяхте да оцените по достойнство. Стига сте се самосъжалявали.

Най-добре обърнете внимание на истински близките ви хора и им покажете колко цените тяхната вярност и любов. Нека те разберат, че сърцето ви им принадлежи.

Дарете своята любов и подкрепяйте тези, които подкрепят вас.

През 2020 година достигнете границите си и си поставете нови цели. Напуснете зоната си на комфорт и преминете през финалното изпитание. Не си позволявайте да се успокоявате. Не се задоволявайте с живот в средата.

Не забравяйте за своите луди мечти. Не се страхувайте да рискувате. Хвърлете се с главата напред в неизвестното. Кой знае къде може да ви отведе това…

Не удържайте себе си. Започнете да живеете свободен живот. И дори да претърпите неуспех, се опитайте да го приемете. След крачка назад задължително ще последват две крачки напред.

През 2020 година си обещайте да изживеете всеки миг от своя живот.

Във вашите сили е да направите тази година такава, че да я помните до края на живота си.

Източник: Уебмястото

Още новини
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва няколко зодии. Случвало ли ти се е да мислиш, че лошият ти късмет те преследва ден след ден? Може би това е свързано с твоята зодия. Погледни дали случайно не попадаш в списъка на най-големите губещи. И докато едни остават с впечатлението, че...

повече информация
Райско селце без пътища

Райско селце без пътища

Райско селце, което се нарича Гитхорн е чаровно село, което се намира в нидерландската провинция Оверейсел. И то е село, което може би е единствено по рода си в цял свят. Оказва се, че там не съществуват пътища. Няма автомобили. Селцето е разположено върху система от...

повече информация
Advertisements
Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни за здравето ни. Даването на кръвна проба е нещо, познато всекиму. Това е един от най-важните методи за лабораторно изследване, назначаван при повечето заболявания, тъй като съставът на кръвта отразява промените, които протичат в...

повече информация
Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова дава искрица надежда през новата 2021 година. Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.