Причина за мъжка изневяра
Дата на публикуване: 04.03.2021
причина за мъжка

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща – срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина – той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва никого. Но изневярата и любовта към другата жена винаги са съвсем различни неща. Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета? Причините, оказва се, са много – от семейна рутина, скука, непрекъснати скандали със съпругата до отмъщение, монотонност в интимния живот и желание за приключения. Последното, между другото, е доста спорно, защото повечето мъже не се влюбват просто така. За това винаги си има причина.
Защо скуката и семейната рутина съсипват отношенията?
Основната причина за мъжката изневяра е скуката. В един момент той започва да не се интересува от прибирането си у дома. И не разбира как да промени живота си към по-добро.

Освен скуката, в отношенията между съпрузите редовно възникнат скандали и след определено време партньорите започват да живеят като обикновени съквартиранти със свои дела и интереси.
Монотонност в интимния живот
След 5 години връзка при всички възникват интимни проблеми. И това изобщо не е изненадващо, защото повечето двойки не обичат да експериментират, а интимността се превръща в рутинно задължение, което просто трябва да се изпълни, за да се избегнат скандалите.
По правило жените винаги са виновни за подобни проблеми.
А работата е там, че мъжете често се опитват да въведат нови пози или интересни решения в леглото. Жените ги отхвърлят, защото предпочитат класическите методи. В резултат на това мъжът просто не получава емоции и започва да ги търси на друго място.

Отмъщение

Отмъщението е ключова причина мъжете да започнат да изневеряват. Но когато отмъщават, за любов много рядко може да става въпрос. Това е просто краткосрочно влюбване.

Отмъщението може да бъде предизвикано от изневярата на жената или от неин безобиден флирт с други мъже.

И когато мъжът изневерява или започне паралелна връзка заради отмъщение, той рядко получава положителни емоции. Целите му са съвсем различни, защото просто трябва да си го върне и да покаже на половинката си къде и защо греши.

Как се влюбват мъжете

Умните жени отлично разбират, че ако мъжът се влюби в друга, няма смисъл да го обвиняват за това. В повечето случаи са виновни другите дами, които са привлекли вниманието му.

И тук вече много зависи от това колко щастлив е мъжът в семейството си. Ако у дома има хармония и той обича избраницата си, за изневяра и дума не може да става. Но ако вкъщи има постоянни скандали, няма физическа близост и радост, тогава мъжът може да покаже ответна реакция.

Според статистиката, да съблазниш един мъж винаги е много просто. Поведението и желанието им често се ръководят от инстинктите, а мозъкът и рационалното им мислене се включват на последно място.

Защо влюбените мъже стават уязвими

Когато мъжът се влюби отново, му е трудно да контролира емоциите и желанията си. Затова и съпругите винаги забелязват промени в поведението. И в този момент трябва незабавно да определят дали става въпрос за изневяра, или само за влюбване.

Ако той още не е допуснал сериозна грешка, връзката все още може да бъде спасена.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.