Причина за мъжка изневяра
Дата на публикуване: 04.03.2021
причина за мъжка

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща – срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина – той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва никого. Но изневярата и любовта към другата жена винаги са съвсем различни неща. Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета? Причините, оказва се, са много – от семейна рутина, скука, непрекъснати скандали със съпругата до отмъщение, монотонност в интимния живот и желание за приключения. Последното, между другото, е доста спорно, защото повечето мъже не се влюбват просто така. За това винаги си има причина.
Защо скуката и семейната рутина съсипват отношенията?
Основната причина за мъжката изневяра е скуката. В един момент той започва да не се интересува от прибирането си у дома. И не разбира как да промени живота си към по-добро.

Освен скуката, в отношенията между съпрузите редовно възникнат скандали и след определено време партньорите започват да живеят като обикновени съквартиранти със свои дела и интереси.
Монотонност в интимния живот
След 5 години връзка при всички възникват интимни проблеми. И това изобщо не е изненадващо, защото повечето двойки не обичат да експериментират, а интимността се превръща в рутинно задължение, което просто трябва да се изпълни, за да се избегнат скандалите.
По правило жените винаги са виновни за подобни проблеми.
А работата е там, че мъжете често се опитват да въведат нови пози или интересни решения в леглото. Жените ги отхвърлят, защото предпочитат класическите методи. В резултат на това мъжът просто не получава емоции и започва да ги търси на друго място.

Отмъщение

Отмъщението е ключова причина мъжете да започнат да изневеряват. Но когато отмъщават, за любов много рядко може да става въпрос. Това е просто краткосрочно влюбване.

Отмъщението може да бъде предизвикано от изневярата на жената или от неин безобиден флирт с други мъже.

И когато мъжът изневерява или започне паралелна връзка заради отмъщение, той рядко получава положителни емоции. Целите му са съвсем различни, защото просто трябва да си го върне и да покаже на половинката си къде и защо греши.

Как се влюбват мъжете

Умните жени отлично разбират, че ако мъжът се влюби в друга, няма смисъл да го обвиняват за това. В повечето случаи са виновни другите дами, които са привлекли вниманието му.

И тук вече много зависи от това колко щастлив е мъжът в семейството си. Ако у дома има хармония и той обича избраницата си, за изневяра и дума не може да става. Но ако вкъщи има постоянни скандали, няма физическа близост и радост, тогава мъжът може да покаже ответна реакция.

Според статистиката, да съблазниш един мъж винаги е много просто. Поведението и желанието им често се ръководят от инстинктите, а мозъкът и рационалното им мислене се включват на последно място.

Защо влюбените мъже стават уязвими

Когато мъжът се влюби отново, му е трудно да контролира емоциите и желанията си. Затова и съпругите винаги забелязват промени в поведението. И в този момент трябва незабавно да определят дали става въпрос за изневяра, или само за влюбване.

Ако той още не е допуснал сериозна грешка, връзката все още може да бъде спасена.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.