Приятелството става любов при тези двойки
Дата на публикуване: 16.04.2020
приятелството става любов

Приятелството става любов при тези двойки

Приятелството става любов при доста хора, но най-често това се случва при тези двойки зодиакални знаци. Те имат общи интереси, допадат си, симпатизират един на друг и винаги започват като приятели. Все пак, това е най-добрата и сигурна основа за истинска любов. Има хора, на които е предопределено да бъда заедно, просто трябва да се открият. Щом това стане, приказката започва и трае вечно.
Ето кои са двойките зодии, при които приятелството винаги прераства в красива любов, но дали ще успеят да я запазят зависи единствено от тях.
Стрелец и Овен – те са упорити и точно това ги привлича като приятели в началото. Сладкото съревнование помежду им ги сближава. Впоследствие разбират колко много си допадат, колко хармония има между тях, колко интереси ги свързват и колко им е приятно да прекарват време заедно.

Не е толкова трудно да усетят, че между тях би могло да се получи нещо много повече от прекрасно приятелство, а именно – любов. Дори да спорят, те се учат един от друг и това винаги играе добре за здравината и стабилността на една връзка.
Близнаци и Везни – и двамата са страшно забавни и обикновено се отличават в компанията си като хората с най-голямо чувство за хумор. Бързо стават близки, намират общ език и започват да прекарват все повече време заедно.
Връзката между тях започва след претегляне на плюсове, минути и възможно рискове. Нито един от двамата не би избрал да загуби другия, така че те решават да предприемат тази крачка ако са напълно сигурни един в друг.

Риби и Скорпион – колкото и невероятно да звучи, при тях ключова е емоционалността. Макар Скорпионът да не обича да се разкрива, Рибите го предразполагат и нещата просто се случват. Романтичните Риби и страстният Скорпион са неочаквано добрата комбинация в зодиака не само като приятели, но и като партньори.
Във връзката има хармония, баланс. Единият е пламенен, другия – спокоен и нежен.

Козирог и Телец – и двамата държат на стабилността, трудолюбиви са и обичат хубавите неща. Това ги сближава. Общите им цели са предпоставка за развитието на отношенията им. Никой не се сърди на другия, че работи до късно, защото и за двамата кариерата е нещо, благодарение на което човек може да си осигури спокоен живот.

Подкрепят се във всяко начинание и се стремят да правят половинката си щастлива по всеки възможен начин. Очевидно се справят добре, щом попадат в този списък.

Източник: lifeblog

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.