Прогноза на Нострадамус разкрива съдбата
Дата на публикуване: 22.11.2019
прогноза на Нострадамус

Прогноза на Нострадамус разкрива съдбата

Прогноза на Нострадамус може да ви разкрие много неща за вас. Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус е бил астролог, лекар и алхимик, но стана известен с пророчествата си.
Неговите прогнози се сбъднаха с изключителна точност дори и днес, пише zajenata.bg. Най-известният му труд е „Предсказания“ (Les Propheties), където компилира колекция от свои основни предсказания за далеч напред във времето, изписани под формата на четиристишия.
Просто трябва да затворите очи и се концентрирайте върху това, което искате да разберете от Колелото на съдбата. Посочете с пръст към него. Числото, което несъзнателно сте посочили, ще ви даде отговора.
Ето какво е значението на всяко от числата:

1. Да . Вие сте човек, който винаги е спокоен, дори и в най-трудните ситуации. Ето защо, не се отказвайте от намирането на решение на вашите проблеми, тъй като имате търпение и издръжливост. Успехът скоро ще последва и най-важното, научете се да вярвате както на себе си, така и на другите.
2. Да. Но не днес или утре. Някой стои по пътя ви и се опитва да ви обърка, но не му обръщайте прекалено много внимание, просто се опитайте да избегнете конфликта. Опитайте се да намерите положително решение за това с което се борите.
3. Да . Събитията в предстоящата седмица ще надхвърлят очакванията ви. Ако започнете да използвате енергията си разумно, без да я ангажирате с тривиални въпроси, ще имате предимство. Също така, бъдете търпеливи освен със себе си, но и с другите.

4. Да. Оказва се, че щастието ви се усмихва. Ето защо, не трябва да имате никаква причина за съмнение. Щастието ще ви следва през този период. Насладете се на следващите седмици.

5. Да. Това е период, в който обръщате прекалено много внимание на това, което другите мислят и поради това, вие пропускате съществените неща. Не чакайте прекалено дълго и нека другите да видят, че вашето мнение трябва да се спазва.

6. Нещата ще бъдат по-трудни , отколкото сте очаквали. Хората имат различно виждане за нещата. Така че, трябва да слушате съветите на ваш приятел или съветите на член на семейството ви, за да избегнете поддаването на фалшиви надежди.

7. За сега няма решение на вашия проблем . Дайте си време и не пълнете главата си с други допълнителни проблеми. Опитайте се да се насладите на момента и нещата ще се решават с времето. Ако сте твърде притеснен, опитайте колелото на съдбата отново след една седмица.

8. Действайте внимателно. Опитайте се да не вярвате на всичко, което се казва. Поддържайте разстояние в някои аспекти. Бъдете внимателни и следете за евентуални разочарования.

9. Със сигурност. Въпреки това, ще се нуждаете от помощ. Говорете с някой добър приятел за проблемите пред които сте изправени, защото той ще види нещата обективно и от друга гледна точка.

10. Да. Но не позволявайте това да ви подведе. Покажете самочувствие и увереност и всичко ще бъде перфектно. Разчитайте повече на интуицията си и по този начин ще се избегне и най-малкото разочарование.

11. Твърде скоро. Оставете този въпрос за по-късно и бъдете по-толерантни. Това ще ви помогне.

12. Възможността е висока . Всичко се движи много бързо и в положителна посока и трябва да се обърне внимание: някой се опитва да стане ваш приятел.

13. Всичко, което си си представял, ще се сбъдне, но по различен начин. Това може да обърка най-близките ви хора, защото те могат да мислят за теб като непредвидим индивид, което не винаги е от полза. Не бъдете нерешителни – вие сте по-обичан, отколкото си мислите.

14. Всичко ще бъде наред . Но само ако се предприемат действия. За това, трябва да се избегне отлагането и да поемете инициативата в ръцете си. Изненадайте всички с ефективността си и богатството на идеи.

15. Да . Можете да разчитате на късмета си. Положителна промяна чака за вас. Не правете нищо, просто изчакайте момента. Прибързаността в нещата ще ви доведе до неподходящи проблеми на посоката, която искате.

16. Всичко ще се сбъдне. Но по различен начин, отколкото сте си представяли. Така че, бъдете готови за всякакъв вид промени и не се концентрира върху една-единствена цел. Покажете гъвкавост и не отхвърляйте аргументите веднага.

17. Въпросът остава открит. Трябва да мислите за вашите желания внимателно, тъй като идеите ви не са напълно развити. Затова очаквате твърде много от другата страна. В следващите няколко дни, нещата ще бъдат същите. Въпреки това, едно щастливо обстоятелство може да донесе по-голяма яснота.

18. Не може да има трудности . В началото ще бъдат разочаровани, но това не означава, че шансовете ви са несъществуващи. Напротив, именно разочарованието ще допринесе за положително развитие. Вашият кръг от приятели се разраства и става по-добър и по-стабилен.

19. Гняв и недоверие са далеч. Въпреки това, ако не премахнете собствените си съмнения скоро, нещата могат да вземат “Погрешен завой”. Ако късметът не е на ваша страна, причината може да е прекалено смирение и неувереност. Оставете ги зад себе си! Бъдете по-отворен и общителен.

20. Да . В този момент, късметът е на ваша страна. Така че, няма причина да се съмнявате в благоприятен изход. Щастието ще бъде с вас за по-дълъг период от време.

21. Да . За да се изпълни напълно целта ви, трябва да вложите малко усилия. Бъдете смели да поемате рискове и нещата ще отидат в посоката, която сте искали. Бъдете внимателни за всичко, което се случва около вас и не забравяйте, че няма случайности в този свят.

Източник: Ракиянюз

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.