Прогноза на Нострадамус разкрива съдбата
Дата на публикуване: 22.11.2019
прогноза на Нострадамус

Прогноза на Нострадамус разкрива съдбата

Прогноза на Нострадамус може да ви разкрие много неща за вас. Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус е бил астролог, лекар и алхимик, но стана известен с пророчествата си.
Неговите прогнози се сбъднаха с изключителна точност дори и днес, пише zajenata.bg. Най-известният му труд е „Предсказания“ (Les Propheties), където компилира колекция от свои основни предсказания за далеч напред във времето, изписани под формата на четиристишия.
Просто трябва да затворите очи и се концентрирайте върху това, което искате да разберете от Колелото на съдбата. Посочете с пръст към него. Числото, което несъзнателно сте посочили, ще ви даде отговора.
Ето какво е значението на всяко от числата:

1. Да . Вие сте човек, който винаги е спокоен, дори и в най-трудните ситуации. Ето защо, не се отказвайте от намирането на решение на вашите проблеми, тъй като имате търпение и издръжливост. Успехът скоро ще последва и най-важното, научете се да вярвате както на себе си, така и на другите.
2. Да. Но не днес или утре. Някой стои по пътя ви и се опитва да ви обърка, но не му обръщайте прекалено много внимание, просто се опитайте да избегнете конфликта. Опитайте се да намерите положително решение за това с което се борите.
3. Да . Събитията в предстоящата седмица ще надхвърлят очакванията ви. Ако започнете да използвате енергията си разумно, без да я ангажирате с тривиални въпроси, ще имате предимство. Също така, бъдете търпеливи освен със себе си, но и с другите.

4. Да. Оказва се, че щастието ви се усмихва. Ето защо, не трябва да имате никаква причина за съмнение. Щастието ще ви следва през този период. Насладете се на следващите седмици.

5. Да. Това е период, в който обръщате прекалено много внимание на това, което другите мислят и поради това, вие пропускате съществените неща. Не чакайте прекалено дълго и нека другите да видят, че вашето мнение трябва да се спазва.

6. Нещата ще бъдат по-трудни , отколкото сте очаквали. Хората имат различно виждане за нещата. Така че, трябва да слушате съветите на ваш приятел или съветите на член на семейството ви, за да избегнете поддаването на фалшиви надежди.

7. За сега няма решение на вашия проблем . Дайте си време и не пълнете главата си с други допълнителни проблеми. Опитайте се да се насладите на момента и нещата ще се решават с времето. Ако сте твърде притеснен, опитайте колелото на съдбата отново след една седмица.

8. Действайте внимателно. Опитайте се да не вярвате на всичко, което се казва. Поддържайте разстояние в някои аспекти. Бъдете внимателни и следете за евентуални разочарования.

9. Със сигурност. Въпреки това, ще се нуждаете от помощ. Говорете с някой добър приятел за проблемите пред които сте изправени, защото той ще види нещата обективно и от друга гледна точка.

10. Да. Но не позволявайте това да ви подведе. Покажете самочувствие и увереност и всичко ще бъде перфектно. Разчитайте повече на интуицията си и по този начин ще се избегне и най-малкото разочарование.

11. Твърде скоро. Оставете този въпрос за по-късно и бъдете по-толерантни. Това ще ви помогне.

12. Възможността е висока . Всичко се движи много бързо и в положителна посока и трябва да се обърне внимание: някой се опитва да стане ваш приятел.

13. Всичко, което си си представял, ще се сбъдне, но по различен начин. Това може да обърка най-близките ви хора, защото те могат да мислят за теб като непредвидим индивид, което не винаги е от полза. Не бъдете нерешителни – вие сте по-обичан, отколкото си мислите.

14. Всичко ще бъде наред . Но само ако се предприемат действия. За това, трябва да се избегне отлагането и да поемете инициативата в ръцете си. Изненадайте всички с ефективността си и богатството на идеи.

15. Да . Можете да разчитате на късмета си. Положителна промяна чака за вас. Не правете нищо, просто изчакайте момента. Прибързаността в нещата ще ви доведе до неподходящи проблеми на посоката, която искате.

16. Всичко ще се сбъдне. Но по различен начин, отколкото сте си представяли. Така че, бъдете готови за всякакъв вид промени и не се концентрира върху една-единствена цел. Покажете гъвкавост и не отхвърляйте аргументите веднага.

17. Въпросът остава открит. Трябва да мислите за вашите желания внимателно, тъй като идеите ви не са напълно развити. Затова очаквате твърде много от другата страна. В следващите няколко дни, нещата ще бъдат същите. Въпреки това, едно щастливо обстоятелство може да донесе по-голяма яснота.

18. Не може да има трудности . В началото ще бъдат разочаровани, но това не означава, че шансовете ви са несъществуващи. Напротив, именно разочарованието ще допринесе за положително развитие. Вашият кръг от приятели се разраства и става по-добър и по-стабилен.

19. Гняв и недоверие са далеч. Въпреки това, ако не премахнете собствените си съмнения скоро, нещата могат да вземат “Погрешен завой”. Ако късметът не е на ваша страна, причината може да е прекалено смирение и неувереност. Оставете ги зад себе си! Бъдете по-отворен и общителен.

20. Да . В този момент, късметът е на ваша страна. Така че, няма причина да се съмнявате в благоприятен изход. Щастието ще бъде с вас за по-дълъг период от време.

21. Да . За да се изпълни напълно целта ви, трябва да вложите малко усилия. Бъдете смели да поемате рискове и нещата ще отидат в посоката, която сте искали. Бъдете внимателни за всичко, което се случва около вас и не забравяйте, че няма случайности в този свят.

Източник: Ракиянюз

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.