Раздяла заради супа
Дата на публикуване: 04.08.2020
раздяла заради

Раздяла заради супа. Истината казва, че почеркът на жената може да бъде разпознат по начина, по който готви. Всяка жена влага собствени съставки, за да направи това ястие специално.
Ето една необичайна история, в резултат на която простата супе се превърна в доказателство за изневяра.
Алина и Дмитрий живееха в малък провинциален град. За нова порция зеленчуци те отиват не на пазара, а в собствената си градина. И така на този ден Алина отиде да набере разни неща от градината, за да приготви хубава супе за любимия си съпруг, Дима много обичаше да яде това ястие вечер, когато се умори от работа.
Жената вече беше събрала всички необходими неща и искаше да сложи месото за бульона, когато се подхлъзна на градинската пътека и падна. Алина отдавна молеше съпруга си да смени липсващата плочка, защото след дъжда пътеката стана много хлъзгава.

Изглежда, че е паднала толкова лошо, че имаше и контузии. Кракът набъбна за миг и жената реши да извика такси и да тръгне към спешното. Лекарите диагностицираха фрактура с изместване и тя трябваше да остане в болницата няколко дни.
Алина се обади на съпруга си, за да каже, че е в болницата и че изпратила детето при майка си, за да не пречи на почивката на Дмитрий. Тя съжали, че няма време да сготви супата и изпрати SMS за рецептата за ястието, още повече, че всички съставки вече са набрани и в хладилника.
Дмитрий не отговаряше на обаждания цяла вечер. Алина си помисли, че съпругът й е изтощен от готвенето и си е легнал рано. На следващия ден тя поиска да се прибере и помоли съпруга си да я вземе. Дмитрий през цялото време говореше каква вкусна супа има. Той толкова апетитно разказа, че жената със поиска да опита.

След пристигането си Алина си сипа 1 чиния и веднага заподозря, че нещо не е наред. Факт е, че в супата имаше чушки. Алина мразеше този зеленчук, затова не го е написала в рецептата на съпруга си, а най-лошото беше, че не го отглеждаше в градината си. Но съседката й Ирка имаше и във всяко ястие жената слагаше чушки.

Алина отиде при съпруга си и директно попита: „Какво прави Ирка тук снощи? Нямаше ли да можеш без нея? Помогна ли тя да сготвиш? Какво друго правеше тя?
Съпругът в началото беше объркан, а след това реши да не лъже жена си и да каже истината: колко мързелив е да готви и помоли съседката да сготви супата. Тогава жената решила да опита от полученото ястие и направо останала за една нощ.
Дмитрий се закле, че това е първият и последният път, но Алина не му повярва. Тя го помоли да си събере нещата и да отиде да живее при съседката, заедно със злополучната супа в тенджерата, така че любовниците да хапнат нещо.

Източник: За жената

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.