Раздяла заради супа
Дата на публикуване: 04.08.2020
раздяла заради

Раздяла заради супа. Истината казва, че почеркът на жената може да бъде разпознат по начина, по който готви. Всяка жена влага собствени съставки, за да направи това ястие специално.
Ето една необичайна история, в резултат на която простата супе се превърна в доказателство за изневяра.
Алина и Дмитрий живееха в малък провинциален град. За нова порция зеленчуци те отиват не на пазара, а в собствената си градина. И така на този ден Алина отиде да набере разни неща от градината, за да приготви хубава супе за любимия си съпруг, Дима много обичаше да яде това ястие вечер, когато се умори от работа.
Жената вече беше събрала всички необходими неща и искаше да сложи месото за бульона, когато се подхлъзна на градинската пътека и падна. Алина отдавна молеше съпруга си да смени липсващата плочка, защото след дъжда пътеката стана много хлъзгава.

Изглежда, че е паднала толкова лошо, че имаше и контузии. Кракът набъбна за миг и жената реши да извика такси и да тръгне към спешното. Лекарите диагностицираха фрактура с изместване и тя трябваше да остане в болницата няколко дни.
Алина се обади на съпруга си, за да каже, че е в болницата и че изпратила детето при майка си, за да не пречи на почивката на Дмитрий. Тя съжали, че няма време да сготви супата и изпрати SMS за рецептата за ястието, още повече, че всички съставки вече са набрани и в хладилника.
Дмитрий не отговаряше на обаждания цяла вечер. Алина си помисли, че съпругът й е изтощен от готвенето и си е легнал рано. На следващия ден тя поиска да се прибере и помоли съпруга си да я вземе. Дмитрий през цялото време говореше каква вкусна супа има. Той толкова апетитно разказа, че жената със поиска да опита.

След пристигането си Алина си сипа 1 чиния и веднага заподозря, че нещо не е наред. Факт е, че в супата имаше чушки. Алина мразеше този зеленчук, затова не го е написала в рецептата на съпруга си, а най-лошото беше, че не го отглеждаше в градината си. Но съседката й Ирка имаше и във всяко ястие жената слагаше чушки.

Алина отиде при съпруга си и директно попита: „Какво прави Ирка тук снощи? Нямаше ли да можеш без нея? Помогна ли тя да сготвиш? Какво друго правеше тя?
Съпругът в началото беше объркан, а след това реши да не лъже жена си и да каже истината: колко мързелив е да готви и помоли съседката да сготви супата. Тогава жената решила да опита от полученото ястие и направо останала за една нощ.
Дмитрий се закле, че това е първият и последният път, но Алина не му повярва. Тя го помоли да си събере нещата и да отиде да живее при съседката, заедно със злополучната супа в тенджерата, така че любовниците да хапнат нещо.

Източник: За жената

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.