Решителните и колебливите зодии
Дата на публикуване: 17.07.2020
решителните

Решителните и колебливите зодии в зодиака. Представителите на различните знаци на зодиака имат коренно различен характер. Някои от тях се отличават с невероятна смелост, други просто следват съдбата си и не смеят да вървят извън утъпканите пътечки.
Такива хора просто не могат да вземат решение и постоянно се допитват до съвета на свои близки, а също така и до съвсем непознати хора. И въпреки съветите те отново се затрудняват да вземат решение. А когато го вземат, се измъчват от съмнения дали са постъпили правилно.
Родените под знака на Овен са едни от най-решителните представители на зодиака. Те са инициативни и смели и трудно ще ги видите да се колебаят.
Телците лесно взимат решения, защото са умерени и никога не страдат от излишна емоционалност. Близнаци са известни като хора, които трудно взимат решения. Те се колебаят много, тъй като често сменят настроенията си. Нервната им система е лабилна и те винаги се чудят какво е най-правилното решение, особено когато се налага да действат бързо.

Родените под знака на Рак трудно взимат решения, които са крайни. Те са склонни към това да вземат едно решение, а след това да го променят. След което отново се връщат към първоначалното си решение.
Лъвът, известен като царствен знак, често изпитва страх пред взимането на важно решение, което ще промени нещо в живота му. Той обича промените, но не и такива, които са непредвидими. Затова трудно взима решения, въпреки че околните не разбират това.
Деви са изтънчени и чувствителни, но имат рационален ум, който им помага да вземат правилните решения в точния момент. Везните винаги се колебаят при взимането на решения, те не могат да изберат кое е по-правилното за тях.

Скорпионът лесно взима решения, той винаги е категоричен и с бързи реакции. Той е с добра интуиция и се ориентира бързо в ситуацията.

Стрелецът лесно взима решения, но преди да реши окончателно нещо, успява за кратко време да прецени всички „за” и „против”.

Козирог е знак, за когото разумът е над чувствата. Това му помага при взимането на решения. Водолеите също решават лесно, тъй като са уравновесени и смятат, че техните решения винаги са правилни.

Родените под знака на Рибите са прекалено емоционални. Те постоянно се чудят какво решение да вземат в каквато и да е ситуация и въпреки силната си интуиция се опитват да се вслушват в гласа на разума.

Така се получава силен сблъсък и често Рибите не могат да вземат каквото и да е решение. Обикновено това прави някой техен близък вместо тях.

Източник: Съновник

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.