Сами съсипват живота си
Дата на публикуване: 07.12.2020
сами съсипват

Сами съсипват живота си – 5 зодии. Животът е най-ценният дар. Много хора обаче го прекарват, без да са намерили причината и подходящия начин да го изживеят. Има пет зодии, които често не знаят какво да правят със себе си и докъде искат да стигнат.
И докато останалите са готови за всичко, за да достигнат до бленуваната цел, те се отказват при първата трудност. В горната галерия можете да видите кои са зодиите, които сами съсипват живота си.
Зодия Овен
Вие винаги постигате целта си. За жалост това не е вашата цел. Това, което удовлетворява всяка ваша нужда и ви носи достатъчно пари, в най-честия случай не удовлетворява душевните ви потребности. Когато приятелите ви се реализират в това, което ги прави щастливи, това ви кара да се чувствате зле.
Истината е, че всичко е във вашите ръце, но сте свикнали да стоите на едно място – там, където ви е удобно и комфортно. Не пилейте повече време – нужни са ви само малко финанси, смелост и предприемчивост, за да се захванете с нещо свое и да се реализирате.

Зодия Близнаци
Най-голямата ви мечта е голямото семейство и уютния дом. Невинаги обаче животът ви предлага да правилния човек, с когото да постигнете това. С времето възприемате един непоносим страх от обвързване и губите вяра.
Времето лети, животът си минава, а вие оставате сами. Ако не се чувствате готови за деца, то най-вероятно не сте с правилния човек. Сменете го и вземете живота си в ръце, защото в противен случай ще пропилеете живота си и няма да постигнете целите и желанията си.
Зодия Дева
Това, което най-много ви дразни, е собствената ви държава. Ежедневието ви трови, а най-голямата ви мечта, е да заминете някъде надалеч. Лошото е, че нямате смелост и не спирате да отлагате тази крачка.
Страхът ви спира да следвате мечтата си и то въпреки че имате нужните познания и умения, които могат да ви осигурят перфектното работно място в чужбина. Пропилявате живота си в родината, а в същото време имате възможност да се реализирате успешно в чужбина.

Зодия Везни

Животът ви е динамичен, но ви е трудно да приемете колко бързо лети времето. Никога не завършвате нищо до край, дори образованието си. Не харесвате работата си, но не намирате време да напуснете и да си намерите друга. Никога не правите нищо интересно, бягате от новото и новите знания, и пропилявате живота си в едно сиво и монотонно ежедневие.

Зодия Козирог

Склонни сте да пропилеете целия си живот в една безсмислена борба за една фалшива любов. Козирогът отказва да приеме, че любовта си е отишла. Те не се отказват от идеята, че могат да спасят връзката си, дори провалът да им се навира в очите. Добре е да осъзнаят, че ако любовта е истинска, тя няма как да изчезне.

Осъзнават грешката си, когато не виждат и грам щастие в ежедневието си, но понякога е твърде късно. Някои от тях никога не намират нужната смелост да вземат нужното решение, което да ги накара да се почувстват по-щастливи. Прекарват живота си, грижейки се за чувствата на другите, напълно игнорирайки своите собствени.

Източник: Съновник

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.