Саудитски шейх разрешава конфликти
Дата на публикуване: 30.06.2020
саудитски шейх

Саудитски шейх разрешава семейни конфликти. Саудитският вестник Ал-Шарк ал-Аузат публикува статия на известния учен и проповедник шейх Аида ал-Карни, в която авторът дава съвети за разрешаване на семейни конфликти. Шейх ал-Карни е автор на книгата „Не бъди тъжен!”, Която стана бестселър: преведена е на 30 езика на света, а общият тираж достига 10 милиона копия. Неговото възхищение от книгата беше изразено тогава от княза, а сега и от саудитския цар Салман ибн Абдул-Азиз ал Сауд, който го прочете три пъти. Шейх ал-Карни говори за същността на метода си за решаване на всеки проблем със съпругата си за 5 минути на среща с мюсюлманска публика.
– Не само Айнщайн и Нютон могат да направят големи открития.
Изтокът също е способен на нещо – каза той с усмивка. – Айнщайн, например, открива теорията на относителността. Направих и едно откритие, за което писах във вестника и което беше широко разпространено в интернет.
Нарича се „Чудото лекарство за семейния живот“. Използването му ще бъде ключът към семейното щастие. Много от тях вече са изпитали този инструмент и са много доволни от резултата.

И така, каква е същността на моя метод?
Ако има кавга с жена си, опитайте се да не отговаряте на нея, не я заплашвайте с повдигнат глас и заплахи. Не казвайте думи като: „Мълчи жено, не си права!”.
Една жена трябва да говори – нека яго направи . Не е нужно да седите, гледайки телевизионния екран, без да ѝ обръщате внимание.
Капитулирайте пред нея! Склонете главата си и седете смирено, когато говори. И в никакъв случай не й отговаряйте, дори три пъти сте прави.
Кажете: “Разбира се, че си права. Аз се покайвам пред Бога. Обещавам ти, че това никога повече няма да се случи.
Аз те моля за прошка заради Бога. Направих грешка – привлече ме Сатаната. Но вратите на покаянието са отворени. Обещавам, че няма да го направя отново. ”

Една жена винаги е емоционална, движена от чувства. И, като правило, тя е по-милостива от мъжа.

Жената се грижи за болни близки, когато тя е болна. Една жена носи детето ви, го храни.
Тя дава топлина на съпруга си. Грижа и пак грижа. Затова се предайте на жена си и дори не се опитвайте да ѝ противоречите! ”

Източник: За жената

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.