Саудитски шейх разрешава конфликти
Дата на публикуване: 30.06.2020
саудитски шейх

Саудитски шейх разрешава семейни конфликти. Саудитският вестник Ал-Шарк ал-Аузат публикува статия на известния учен и проповедник шейх Аида ал-Карни, в която авторът дава съвети за разрешаване на семейни конфликти. Шейх ал-Карни е автор на книгата „Не бъди тъжен!”, Която стана бестселър: преведена е на 30 езика на света, а общият тираж достига 10 милиона копия. Неговото възхищение от книгата беше изразено тогава от княза, а сега и от саудитския цар Салман ибн Абдул-Азиз ал Сауд, който го прочете три пъти. Шейх ал-Карни говори за същността на метода си за решаване на всеки проблем със съпругата си за 5 минути на среща с мюсюлманска публика.
– Не само Айнщайн и Нютон могат да направят големи открития.
Изтокът също е способен на нещо – каза той с усмивка. – Айнщайн, например, открива теорията на относителността. Направих и едно откритие, за което писах във вестника и което беше широко разпространено в интернет.
Нарича се „Чудото лекарство за семейния живот“. Използването му ще бъде ключът към семейното щастие. Много от тях вече са изпитали този инструмент и са много доволни от резултата.

И така, каква е същността на моя метод?
Ако има кавга с жена си, опитайте се да не отговаряте на нея, не я заплашвайте с повдигнат глас и заплахи. Не казвайте думи като: „Мълчи жено, не си права!”.
Една жена трябва да говори – нека яго направи . Не е нужно да седите, гледайки телевизионния екран, без да ѝ обръщате внимание.
Капитулирайте пред нея! Склонете главата си и седете смирено, когато говори. И в никакъв случай не й отговаряйте, дори три пъти сте прави.
Кажете: “Разбира се, че си права. Аз се покайвам пред Бога. Обещавам ти, че това никога повече няма да се случи.
Аз те моля за прошка заради Бога. Направих грешка – привлече ме Сатаната. Но вратите на покаянието са отворени. Обещавам, че няма да го направя отново. ”

Една жена винаги е емоционална, движена от чувства. И, като правило, тя е по-милостива от мъжа.

Жената се грижи за болни близки, когато тя е болна. Една жена носи детето ви, го храни.
Тя дава топлина на съпруга си. Грижа и пак грижа. Затова се предайте на жена си и дори не се опитвайте да ѝ противоречите! ”

Източник: За жената

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.