Съвпадът на Юпитер и Сатурн
Дата на публикуване: 14.12.2020
съвпадът на Юпитер

Съвпадът на Юпитер и Сатурн ще се случи на 21 декември 2020 г. Тогава двете небесни тела – Юпитер и Сатурн ще са в знака Водолей. Това е голямо събитие за астрологията и задава тон за следващите 20 години живот на планетата. Тази връзка е специална, тъй като се среща в един от ключовите знаци на Зодиака – Водолей. Безграничният Юпитер и ограничителният Сатурн правят странни схеми. Когато те комбинират своите парадоксални сили, това може да доведе до перфектните контрол и баланс. Предприемчив, умел Юпитер иска смело да скочим в приключение. Предупредителният, стабилизиращ Сатурн осигурява структурния план, за да гарантира, че не залагаме спестяванията си от живота на някакво рисковано начинание. Юпитер е газта; Сатурн е спирачките. Очевидно имаме нужда и от двете, за да стигнем докъдето искаме и заедно, те могат да ни доведат до перфектната скорост.

Съвместната връзка на Юпитер и Сатурн през 2020 г. ще повлияе на знаците на зодиака. Възможни са промени в съдбата, в личния живот, можете да опитате късмета си и да привлечете богатство и семейно благополучие. Всички мисли в този период могат да се материализират.
Влияние на Сатурн и Юпитер върху Овен, Телец и Близнаци
Овен
Представителите на тази зодия по време на влиянието на Юпитер и Сатурн могат да бъдат много уверени в себе си, лесно да постигат успех и късмет в живота си. Можете да си пожелаете – и те определено ще се сбъднат.
Телец
Планетите Юпитер и Сатурн могат да повлияят на Телеца, те ще им дадат сила и възможност да започнат нещо ново и по-интересно в живота си. В личните отношения ще има хармония и положителни емоции.
Близнаци
Периодът на влияние на Юпитер и Сатурн ще се отрази в кариерата. Решете всички проблеми, свързани с финансите. Ще има възможност за промяна на имиджа и мястото на работа.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Рака, Девата и Лъва
Рак

Те ще започнат да планират бъдещето. Възможни са нови познанства и предложение за брак.

Лъв

Влиянието на Юпитер и Сатурн ще се отрази на Лъва, ще се появи умора, но и желание за прекарване на време с любим и скъп човек.
Дева

По време на движението на двете планети Девата ще иска да се отърве от натрапчивите хора, които често задават глупави въпроси. Късметът и успехът ще ги последват.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Везни, Скорпион и Стрелец
Везни

Всичко, за което представителите на тази зодия мечтаят, ще се сбъдне. Ще има възможност да си намерите нова, високоплатена работа и да постигнете късмет в личния си живот. Почивката, както и прекарването на времето заедно с близки и хора, скъпи на сърцето, ще донесат дългоочаквания успех.

Скорпион

Подходящ момент да се справите със собствения си вътрешен свят. Смяната на имиджа ще донесе успех и положителни емоции. Ще бъде възможно да се реши проблемът с финансите.

Стрелец

Представителите на тази зодия ще могат да избягват трудности по пътя. Ще бъде възможно да сбъднеш мечтите и да се притечеш на помощ на познати хора в трудни моменти.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Козирози, Водолей и Риби
Козирог

Подходящ момент за подобряване на здравето. Не променяйте навиците си. Късметът ще ви последва.

Водолеи

Приятели, роднини и близки до сърцето ще помогнат да се избегнат трудностите по пътя. Ще има възможност да се намери добре платена работа.

Риба

Ще се предизвика невероятен вътрешен растеж, но подобно на спящите семена, покълнали под земята, това е астрологична „зима“ и може да отнеме време, докато усилията да дадат плод. Дотогава вашата задача е да изчистите всичко, което вече не ви служи. Всичко, за което хората мечтаят, ще има положително въздействие върху бъдещето.

Източник: За жената

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.