Съвпадът на Юпитер и Сатурн
Дата на публикуване: 14.12.2020
съвпадът на Юпитер

Съвпадът на Юпитер и Сатурн ще се случи на 21 декември 2020 г. Тогава двете небесни тела – Юпитер и Сатурн ще са в знака Водолей. Това е голямо събитие за астрологията и задава тон за следващите 20 години живот на планетата. Тази връзка е специална, тъй като се среща в един от ключовите знаци на Зодиака – Водолей. Безграничният Юпитер и ограничителният Сатурн правят странни схеми. Когато те комбинират своите парадоксални сили, това може да доведе до перфектните контрол и баланс. Предприемчив, умел Юпитер иска смело да скочим в приключение. Предупредителният, стабилизиращ Сатурн осигурява структурния план, за да гарантира, че не залагаме спестяванията си от живота на някакво рисковано начинание. Юпитер е газта; Сатурн е спирачките. Очевидно имаме нужда и от двете, за да стигнем докъдето искаме и заедно, те могат да ни доведат до перфектната скорост.

Съвместната връзка на Юпитер и Сатурн през 2020 г. ще повлияе на знаците на зодиака. Възможни са промени в съдбата, в личния живот, можете да опитате късмета си и да привлечете богатство и семейно благополучие. Всички мисли в този период могат да се материализират.
Влияние на Сатурн и Юпитер върху Овен, Телец и Близнаци
Овен
Представителите на тази зодия по време на влиянието на Юпитер и Сатурн могат да бъдат много уверени в себе си, лесно да постигат успех и късмет в живота си. Можете да си пожелаете – и те определено ще се сбъднат.
Телец
Планетите Юпитер и Сатурн могат да повлияят на Телеца, те ще им дадат сила и възможност да започнат нещо ново и по-интересно в живота си. В личните отношения ще има хармония и положителни емоции.
Близнаци
Периодът на влияние на Юпитер и Сатурн ще се отрази в кариерата. Решете всички проблеми, свързани с финансите. Ще има възможност за промяна на имиджа и мястото на работа.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Рака, Девата и Лъва
Рак

Те ще започнат да планират бъдещето. Възможни са нови познанства и предложение за брак.

Лъв

Влиянието на Юпитер и Сатурн ще се отрази на Лъва, ще се появи умора, но и желание за прекарване на време с любим и скъп човек.
Дева

По време на движението на двете планети Девата ще иска да се отърве от натрапчивите хора, които често задават глупави въпроси. Късметът и успехът ще ги последват.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Везни, Скорпион и Стрелец
Везни

Всичко, за което представителите на тази зодия мечтаят, ще се сбъдне. Ще има възможност да си намерите нова, високоплатена работа и да постигнете късмет в личния си живот. Почивката, както и прекарването на времето заедно с близки и хора, скъпи на сърцето, ще донесат дългоочаквания успех.

Скорпион

Подходящ момент да се справите със собствения си вътрешен свят. Смяната на имиджа ще донесе успех и положителни емоции. Ще бъде възможно да се реши проблемът с финансите.

Стрелец

Представителите на тази зодия ще могат да избягват трудности по пътя. Ще бъде възможно да сбъднеш мечтите и да се притечеш на помощ на познати хора в трудни моменти.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Козирози, Водолей и Риби
Козирог

Подходящ момент за подобряване на здравето. Не променяйте навиците си. Късметът ще ви последва.

Водолеи

Приятели, роднини и близки до сърцето ще помогнат да се избегнат трудностите по пътя. Ще има възможност да се намери добре платена работа.

Риба

Ще се предизвика невероятен вътрешен растеж, но подобно на спящите семена, покълнали под земята, това е астрологична „зима“ и може да отнеме време, докато усилията да дадат плод. Дотогава вашата задача е да изчистите всичко, което вече не ви служи. Всичко, за което хората мечтаят, ще има положително въздействие върху бъдещето.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.