Съвпадът на Юпитер и Сатурн
Дата на публикуване: 14.12.2020
съвпадът на Юпитер

Съвпадът на Юпитер и Сатурн ще се случи на 21 декември 2020 г. Тогава двете небесни тела – Юпитер и Сатурн ще са в знака Водолей. Това е голямо събитие за астрологията и задава тон за следващите 20 години живот на планетата. Тази връзка е специална, тъй като се среща в един от ключовите знаци на Зодиака – Водолей. Безграничният Юпитер и ограничителният Сатурн правят странни схеми. Когато те комбинират своите парадоксални сили, това може да доведе до перфектните контрол и баланс. Предприемчив, умел Юпитер иска смело да скочим в приключение. Предупредителният, стабилизиращ Сатурн осигурява структурния план, за да гарантира, че не залагаме спестяванията си от живота на някакво рисковано начинание. Юпитер е газта; Сатурн е спирачките. Очевидно имаме нужда и от двете, за да стигнем докъдето искаме и заедно, те могат да ни доведат до перфектната скорост.

Съвместната връзка на Юпитер и Сатурн през 2020 г. ще повлияе на знаците на зодиака. Възможни са промени в съдбата, в личния живот, можете да опитате късмета си и да привлечете богатство и семейно благополучие. Всички мисли в този период могат да се материализират.
Влияние на Сатурн и Юпитер върху Овен, Телец и Близнаци
Овен
Представителите на тази зодия по време на влиянието на Юпитер и Сатурн могат да бъдат много уверени в себе си, лесно да постигат успех и късмет в живота си. Можете да си пожелаете – и те определено ще се сбъднат.
Телец
Планетите Юпитер и Сатурн могат да повлияят на Телеца, те ще им дадат сила и възможност да започнат нещо ново и по-интересно в живота си. В личните отношения ще има хармония и положителни емоции.
Близнаци
Периодът на влияние на Юпитер и Сатурн ще се отрази в кариерата. Решете всички проблеми, свързани с финансите. Ще има възможност за промяна на имиджа и мястото на работа.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Рака, Девата и Лъва
Рак

Те ще започнат да планират бъдещето. Възможни са нови познанства и предложение за брак.

Лъв

Влиянието на Юпитер и Сатурн ще се отрази на Лъва, ще се появи умора, но и желание за прекарване на време с любим и скъп човек.
Дева

По време на движението на двете планети Девата ще иска да се отърве от натрапчивите хора, които често задават глупави въпроси. Късметът и успехът ще ги последват.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Везни, Скорпион и Стрелец
Везни

Всичко, за което представителите на тази зодия мечтаят, ще се сбъдне. Ще има възможност да си намерите нова, високоплатена работа и да постигнете късмет в личния си живот. Почивката, както и прекарването на времето заедно с близки и хора, скъпи на сърцето, ще донесат дългоочаквания успех.

Скорпион

Подходящ момент да се справите със собствения си вътрешен свят. Смяната на имиджа ще донесе успех и положителни емоции. Ще бъде възможно да се реши проблемът с финансите.

Стрелец

Представителите на тази зодия ще могат да избягват трудности по пътя. Ще бъде възможно да сбъднеш мечтите и да се притечеш на помощ на познати хора в трудни моменти.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Козирози, Водолей и Риби
Козирог

Подходящ момент за подобряване на здравето. Не променяйте навиците си. Късметът ще ви последва.

Водолеи

Приятели, роднини и близки до сърцето ще помогнат да се избегнат трудностите по пътя. Ще има възможност да се намери добре платена работа.

Риба

Ще се предизвика невероятен вътрешен растеж, но подобно на спящите семена, покълнали под земята, това е астрологична „зима“ и може да отнеме време, докато усилията да дадат плод. Дотогава вашата задача е да изчистите всичко, което вече не ви служи. Всичко, за което хората мечтаят, ще има положително въздействие върху бъдещето.

Източник: За жената

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.