Седмичен хороскоп 6-12 септември 2021
Дата на публикуване: 24.08.2021
седмичен хороскоп 6-12 септември 2021

Седмичен хороскоп 6-12 септември 2021 ви вещае седмица, в която трябва да разчитате най-вече на себе си. Не се предоверявайте особено много на приятели или колеги. Грижете се за здравето си. Стартираме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 6-12 септември 2021 бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Близнаци

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 6-12 септември 2021 върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За Вас започва нов творчески процес. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Лъв

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Не прекалявайте с храната. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 6-12 септември 2021 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Везни

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Скорпион

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Имате приятни преживявания с любим човек. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Стрелец

Спрямо нашия седмичен хороскоп 6-12 септември 2021 новина от далече може да Ви зарадва. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през септември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Козирог

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Има риск от главоболие. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Не се страхувайте.

Зодия Водолей

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Риби

Според нашия седмичен хороскоп 6-12 септември 2021 новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да гледате ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя...

повече информация
Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022 ви вещае ден, в който не е добре да си пъхате носа в чуждите работи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се отърсите от проблемите, свързани с работа и да се насладите на семейният уют. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само...

повече информация
Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да намерите време да останете насаме със себе си. Дайте почивка на някоие задължения и ги отложете във времето, ако не са спешни. Пазете повече здравето си, пийте витамини и възстановителни добавки....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.