Седмичен хороскоп 1-7.03.2021
Дата на публикуване: 26.10.2020
седмичен хороскоп 1-7.03.2021

Седмичен хороскоп 1-7.03.2021 ви вещае период на известна сигурност и спокойствие, които ще помогнат да реализирате целите си. Не подценявайте здравето си, намерете време за диетичен ден. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 1-7.03.2021 бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Нервната Ви система е претоварена. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В края на седмицата се очертават парични приходи. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Телец
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Има риск от главоболие. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Близнаци

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.03.2021 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В семейството Ви може да има болен. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.03.2021 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.03.2021 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Дева

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през този период, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.03.2021 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Грижете се за здравето си. В живота Ви може да влязат нови хора. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Везни, пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Скорпион

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В семейството Ви може да има болен. Не прекалявайте с храната. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Стрелец

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вие сте в добро здраве. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Имате много поводи за вълнения. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Зодия Водолей

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.03.2021 ще настъпи нов период за вас – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Риби

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Не прекалявайте с храната. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Източник: Знаците

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.