Седмичен хороскоп 1-7.06.2020
Дата на публикуване: 31.05.2020
седмичен хороскоп 1-7.06.2020

Седмичен хороскоп 1-7.06.2020

Седмичен хороскоп 1-7.06.2020 ви вещае период на известна сигурност и спокойствие, които ще помогнат да реализирате целите си. Не подценявайте здравето си, намерете време за диетичен ден. Започваме със
Зодия Овен
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Нервната Ви система е претоварена. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В края на седмицата се очертават парични приходи. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Телец
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Има риск от главоболие. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Близнаци

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В семейството Ви може да има болен. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.06.2020 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Лъв

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Дева

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в май, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 1-7.06.2020 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Грижете се за здравето си. В живота Ви може да влязат нови хора. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Скорпион

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В семейството Ви може да има болен. Не прекалявайте с храната. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Стрелец

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Самотните представители на този зодия Стрелец могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вие сте в добро здраве. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Имате много поводи за вълнения. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Зодия Водолей

В петък ще настъпи нов период за май – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Риби

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Не прекалявайте с храната. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.