Седмичен хороскоп 1-7 февруари 2021
Дата на публикуване: 30.01.2021
седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 1-7 февруари 2021 ви вещае вълнения с положителен завършек. Имате шанс за издигане в кариерата или стартиране на нов бизнес. Някои от вас ще имат значителни финансови проблеми. Бъдете внимателни какво и къде говорите, за да не обидите някого. Пазете повече здравето си, защото времето ще е променливо. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 1-7 февруари 2021 изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Телец
Не подценявайте интуицията си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Имате много поводи за вълнения. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Не се страхувайте.
Зодия Близнаци
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Рак

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 1-7 февруари 2021 бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Лъвове, бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Дева

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 1-7 февруари 2021 важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Не се страхувайте.

Зодия Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Здравето и тонусът Ви са отлични. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 1-7 февруари 2021 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Козирог

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в януари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Водолей

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Риби

Идва вашето време. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В бизнеса Ви може да има промени. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В здравословен план ще бъдете добре. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Източник: Знаците

Още новини
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Една майка с послание

Една майка с послание

Една майка написа трогателно послание. Написах този текст, понеже зная какво става в моята родина в дните около 3 март, националния ни празник. Зная как ще започнат да се връчват ордени и отличия на министри, депутати, политици. За "вярно" служене на...народа. Зная,...

повече информация
4 съвместими двойки зодии

4 съвместими двойки зодии

4 съвместими двойки зодии, които са подходящи за брак и семейство. Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки, за да бъдат истински щастливи. Не е важно само характерите и...

повече информация
Завистта около нас

Завистта около нас

Завистта около нас се среща често. Понякога завистта е прикрита под добри намерения или остава някак незабелязана, след което се превръща в отровно поведение от страна на някои хора около вас. Често се случва да не доловите завистта в тона на ваши близки или приятели....

повече информация
Advertisements
Обичаният Орлин Горанов

Обичаният Орлин Горанов

Обичаният от всички Орлин Горанов твърдо защитава соца и симпатизира на Румен Радев! Орлин Горанов си е заслужил честта да бъде един от най-уважаваните и обичани родни изпълнители през годините. Една от причините е неговата класа и директността, с която винаги...

повече информация
Дневен хороскоп 3 март 2021

Дневен хороскоп 3 март 2021

Дневен хороскоп 3 март 2021 ви вещае радостни новини свързани с дома, децата и семейството за някои зодии. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. Но...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.