Седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021
Дата на публикуване: 27.09.2021
седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021

Седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021 ви вещае вълнения с положителен завършек. Имате шанс за издигане в кариерата или стартиране на нов бизнес. Някои от вас ще имат значителни финансови проблеми. Бъдете внимателни какво и къде говорите, за да не обидите някого. Пазете повече здравето си, защото времето ще е променливо. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021 изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Телец
Не подценявайте интуицията си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Имате много поводи за вълнения. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Не се страхувайте.
Зодия Близнаци
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Рак

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021 бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Дева

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021 важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Не се страхувайте.

Зодия Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Здравето и тонусът Ви са отлични. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 1-7 ноември 2021 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Козирог

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в януари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Водолей

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Риби

Идва вашето време. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В бизнеса Ви може да има промени. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В здравословен план ще бъдете добре. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.