Седмичен хороскоп 13-19 януари 2020
Дата на публикуване: 12.01.2020
седмичен хороскоп 13-19 януари 2020

Седмичен хороскоп 13-19 януари 2020

Седмичен хороскоп 13-19 януари 2020 ви вещае седмица, в която разумът трябва да е водещ пред емоцията. Изненади няма да липсват, както приятни, така и не толкова. Но да започнем от
Зодия Овен
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Здравето и тонусът Ви са отлични. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Не се страхувайте.

Зодия Телец
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Има риск от главоболие. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Активно се заемате с реализирането на свой план. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Зодия Близнаци
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Рак

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Имате много поводи за вълнения. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Зодия Лъв

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. За Вас започва нов творчески процес. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Дева

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В работата си трябва да покажете професионализъм. Имате много поводи за вълнения. Не се страхувайте.

Зодия Везни

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В живота Ви може да влязат нови хора. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Аргументирайте се добре.

Зодия Скорпион

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Имате приятни преживявания с любим човек. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 13-19 януари 2020 идва вашето време. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Козирог

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Не се страхувайте.

Зодия Водолей

В петък ще настъпи нов период за януари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Не прекалявайте с храната. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Зодия Риби

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Не се страхувайте.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.