Седмичен хороскоп 14-20 октомври 2019
Дата на публикуване: 13.10.2019
седмичен хороскоп 14-20 октомври 2019

Седмичен хороскоп 14-20 октомври 2019

Седмичен хороскоп 14-20 октомври 2019 показва, че някои от вас ще трябва да са по-внимателни, като се очакват непредвидени изненади. Не подценявайте интуицията си и бъдете готови за важни промени. Започваме със
Зодия Овен
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Телец

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Бъдете коректни. Има риск от главоболие. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Зодия Близнаци
Според седмичен хороскоп 14-20 октомври 2019 Близнаците сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Бъдете коректни.

Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Рак

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В бизнеса Ви може да има промени. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Зодия Лъв

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В семейството Ви може да има болен. В работата Ви има промени. Грижете се за здравето си. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Дева

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Везни

Не подценявайте интуицията си. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Скорпион

Новина от далече може да Ви зарадва. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Зодия Стрелец

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В края на седмицата се очертават парични приходи. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Козирог

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Водолей

Идва вашето време. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Възможно е да се почувствате самотни. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Седмичен хороскоп 14-20 октомври 2019 ви призовава да се вслюшвате повече в себе си и да вярвате във възможностите си.

Източник: Знаците

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.