Седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021
Дата на публикуване: 14.02.2021
седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021

Седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021 ви предсказва период, през който не трябва да се конфронтирате с никого. Бъдете разумни и преценявайте вниматено рисковете. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успех. В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Пазете здравето си. Започваме от зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021 новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Зодия Телец
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Близнаци

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В края на седмицата се очертават парични приходи. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Имате много поводи за вълнения. Възможно е да се почувствате самотни. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021 в главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Нервната Ви система е претоварена. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Лъв

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Дева

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. н. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в февруари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В работата Ви има промени. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Скорпион

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Стрелец

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В бизнеса Ви може да има промени. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Някои от представителите на зодия Стрелец може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021 не подценявайте интуицията си. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В края на седмицата се очертават парични приходи. Има риск от главоболие. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Зодия Водолей

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Здравето и тонусът Ви са отлични. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Риби

В петък ще настъпи нов период за февруари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Навлизате в ползотворен делови период. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Източник: Знаците

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.