Седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021
Дата на публикуване: 10.10.2021
седмичен хороскоп 15.02-21.02.2021

Седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021ви предсказва период, през който не трябва да се конфронтирате с никого. Бъдете разумни и преценявайте вниматено рисковете. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успех. В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Пазете здравето си. Започваме от зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021 новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Зодия Телец
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Близнаци

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В края на седмицата се очертават парични приходи. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Имате много поводи за вълнения. Възможно е да се почувствате самотни. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021 в главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Нервната Ви система е претоварена. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Лъв

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. н. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В работата Ви има промени. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Скорпион

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Стрелец

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В бизнеса Ви може да има промени. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 15.11-21.11.2021 не подценявайте интуицията си. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В края на седмицата се очертават парични приходи. Има риск от главоболие. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Зодия Водолей

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Здравето и тонусът Ви са отлични. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Риби

В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Навлизате в ползотворен делови период. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.