Седмичен хороскоп 15-21 март 2021
Дата на публикуване: 12.02.2021
седмичен хороскоп 15-21 март 2021

Седмичен хороскоп 15-21 март 2021 ви вещае период на нови и интересни идеи, които ще ви помогнат в ежедневието. Здравето трябва да се пази, особено много важи за някои зодии. В главата Ви може да се родят интересни идеи. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Започваме със Зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 15-21 март 2021 бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Имате приятни преживявания с любим човек. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Телец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Близнаци

Новина от далече може да Ви зарадва. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Не прекалявайте с храната. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Не губете чувство за реалност.

Зодия Рак

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Лъв

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 15-21 март 2021 в главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен план ще бъдете добре. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Зодия Везни

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Има риск от главоболие. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Грижете се за здравето си. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Зодия Стрелец

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Козирог

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В здравословен план ще бъдете добре. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Козирози, ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Водолей

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Риби

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през март, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Източник: Знаците

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.