Седмичен хороскоп за 16.09-22.09.2019
Дата на публикуване: 15.09.2019
хороскоп за 16.09-22.09.2019

Седмичен хороскоп 16.09-22.09.2019 г.

Седмичен хороскоп за 16.09-22.09.2019 ще бъде доста динамичен, изпълнен с противоречиви чувства и емоции.

Зодия Овен
Ще бъдете обградени от хора, които определено ви дразнят. Те ще започнат да ви занимават с неща, на които вие нямате отговор.
Това може да доведе до караници, които ви съветваме да избегнете. Внимавайте с реакциите, за да не страдате после.
Имате обаче голям шанс за нова професионална реализация. Възможно е да хванете някаква друга работа, успоредна с тази, която сте свикнали да вършите. Може дори да се върнете към стара работа, която сте позабравили. Седмицата ще ви донесе известни разходи, свързани с фамилията ви. В основата ще стои мъж.
Ваша позната, роднина или колежка може да внесе известна драма в живота ви, пазете се. Не си хабете излишно времето и не го губете в спорове или разговори, защото няма да ви е от полза. Жените се пазете от проблеми с мъж, правете повече компромиси.

Зодия Телец
Седмицата ще ви донесе необичайно преживяване, породено от някакъв важен разговор със силния пол. Седмицата ще е динамична за вас, изпъстрена с разнообразни събития. Ще се зарадвате, ако някой ви похвали за добре свършена работа, това ще ви даде криле. Ако сте планирали нещо с месеци, през периода ще осъзнаете, че трудно ще постигнете набелязаното. Най-вероятнопричината е, че сте или сте прибързали, или сте закъснели.
През тази седмица седнете на спокойствие и помислете за своето бъдеще.
Ако сте амбицирани за успех на работното поприще, ще се отвори възможност да го постигнете.
Може да възникне неочакван диалог с някой косвен шеф или ваш сътрудник, който ще ви изненада. Това ще ви сплоти и ще можете да работите с него заедно по нов, по-добър начин. Пазете се от лоши клюки от жена, ако сте мъже.
Ако сте жена Телец, предпазливостта трябва да е водещ мотив, ако искате да постигнете нещо ново. Не трябва да избързвате, премисляйте нещата повече.
Мъжете могат да спечелят повече, ако получат някоя мотивираща идея.

Зодия Близнаци

Седмицата се очертава като трудна и напрегната. Трябва да сте подготвени за това, да не действате прибързано.
Може да имате проблеми с даден човек или група хора, които има вероятност да не се решат до края на периода.
Опитайте се да бъдете по-толерантни и компромисни, разчитайте на вашия разсъдък, за да излезете от тази ситуация.
Пазете финансовото си състояние и внимавайте, ако имате задължения. Не бързайте за ги погасявате, ако не е наложително.
Непредвидени разходи не са изключени. Необичайни новини по телефон или Интернет ще ви се стоварят, без да сте ги очаквали.
Ако работите от вкъщи, седмицата ще е благосклонна към вас. Най-добре завършете планиран ремонт у дома.
Има вероятност да ви поканят на голямо събитие, свързано с венчавка, кръщене, раждане, годишнина.
Жените през периода ще бъдат доста нервни. Техният песимизъм им понижава настроението. Овладейте се и отидете на някакъв спорт за разтоварване.
Мъжете от тази зодия трябва да бъдат по-добре организирани, да се съсредоточат в работата си, защото ще имат редица контакти с други важни хора.

Зодия Рак

В началото дадена покупка ще оправи настроението ви. Но в последствие ще ви докара доста главоболия. Внимавайте ако имате земи, скъпи вещи и имоти, защото има опасност да възникнат ядове около тях.
Има вероятност някоя жена от рода ви да ви докара тъжни емоции. Тя ще вземе съдбоносно решение, с което ще промени живота.
Ако сте си планирали някакви срещи, ще трябва да ги отложите, защото ще се появят нови, доста по-важни неща за правене.
Подбирайте събеседниците си, избягвайте хора с лоша слава.
Ако сте жена Рак, всичко набелязано ще бъде изпълнено от вас.
Ако сте мъж, седмицата е особено подходяща за пътувания.
Очаква ви среща с някой, който не сте виждали отдавна и идва отдалече.

Зодия Лъв

Нашият седмичен хороскоп за 16.09-22.09.2019. Ще се появи човек със здравословен или личен проблем. Възможно е да изпаднете в лека депресия и песимизъм, но по-добре не се подавайте на тези негативни настроения. Настъпва промяна в живота ви, която по-скоро е положителна. Тя няма да стане отведнъж, а ще продължи дълго. Бъдете търпеливи и нещата ще се случат от само себе си. Недейте да се притичвате на помощ към някой млад човек, тя може да бъде разбрана погрешно. Усилията ви ще отидат напразно.
Ако сте жена, очакват ви бурни емоции, свързани с деца или по-млади членове от фамилията ви. Ще сте настроени носталгично, с мисли за миналото. Ще си спомните къде сте прекарвали детството си.
Мъжете пък ще бъдат сащисани от намеренията на жена. Възможно е да видите бивша приятелка или гадже с която ще си спомните как сте си прекарвали времето преди.

Зодия Дева

Хороскоп за 16.09-22.09.2019: Важни решения с хора от вашето семейство ще ви очакват в този период. Поемете инициативата и изпълнете поставените задачи, това ще полезно за дома.
Очаква ви среща с приятели, които скоро не сте виждали. На нея ще научите повече за живота им, техните проблеми и трудности.
Седмицата ще ви създаде грижи и ядове със стара вещ или имот.
Ако трябва да плащате нещо или имате нещо належащо, свързано с къщата ви, сега е момента да погасите задълженията си.
Сбирките през седмицата ще зачестят. Благоприятно е да пътувате командировка или някъде далече на екскурзия.
Бизнес контактите ви ще бъдат доста успешни, без значение, че ще са с хора, които познавате. Работата с чужденци ще ви спори.
Жените имат шанс, но трябва да вярват повече в себе си. Не се давайте на страха, не се съмнявайте в себе си.
Мъжете ще имат грижи на главата повече с родственици, отколкото със семейството си. Очакват ги събирания и срещи от семеен тип.

Зодия Везни

Седмичен хороскоп за 16.09-22.09.2019 ви съветва да се пазите се от роднини или приятели, защото има вероятност да вгорчат живота ви.
Стойте далеч от проблеми и скандали, преценявайте правилно хората. Новина с позната жена ще промени положителното настроение. Предстоят известни промени в бизнеса ви, ще се породи напрежение. В личен план ще сте ОК, но за тази цел се успокойте. Почивайте си по-често, релаксирайте.
Стар приятел може да ви поднесе интересна и полезна вест.
Жената Везна ще се нуждае повече от мъжка ласка. Тя няма да иска да бъде сама и ще търси постоянно мъжко присъствие.
Мъжете от зодията трябва повече да вярват в себе си, за да могат да постигнат добри резултати. Могат да обърнат развоя на нещата в тяхна полза.

Зодия Скорпион

За Скорпионите предстои период, в който да започнат нещо ново, което не са правили досега.
Експериментирайте и бъдете праволинейни в решенията си.
Възможна е поява на нови потенциални клиенти, ако работите с хора. Може да срещнете нови колеги, с които да работите заедно. Ако искате бързи резултати, звездите показват, че нещата няма да зависят само от вас, а повече от действието на другите.
Възможно е да се появи лоша вест за някой, когото познавате или член на семейството.
Бъдете готови за неочаквани пътувания в тази връзка.
Динамична, но като цяло позитивна седмица, като жените ще приключат най-после дългоочаквано събитие, започнато преди време.

Зодия Стрелец

Ще срещнете човек, с когото ще проведете доста важен разговор. Той може да е някой, с когото работите заедно или краен клиент. През седмицата сте на път да решите бъдещето на личните и професионалните отношения. Недейте да отстъпвате, дръжте си на позицията, за да не тръгнат нещата надолу.
Недейте да заблуждавате хората, защото те ще усетят това. Не ги притискайте, а ги оставете сами да вземат решение. Едно пътуване не е изключено, а е възможно да ви дойдат на гости хора от друг град или село.
Със сигурност седмицата няма да е лесна, защото ще бъдете изправени пред дилема. Проблемът е във ваши раце, разрешете го, без значение, че не ви харесва начина, по който трябва да го направите.
Стари приятели ще ви разнообразят, може да ги видите случайно или да ви пишат или звъннат.
Време да разрешите старите си проблеми, периодът е подходящ за това. Измислете нов подход.
Оправете си и личния живот и сложете ред.
Жените ще подобрят финансовото си състояние, мъжете да стоят далеч от лъжа и фалш.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп за 16.09-22.09.2019 за рогатите Козирози, време е да постигнете това, за което сте се готвили толкова дълго време. Седмицата ще е идеална за реализация.
Сега е моментът за приятна изненада, подарете подарък на някой, който заслужава. Въпреки, не ви е в природата, ще бъдете доста по-сърдечни и грижовни, отколкото сте в действителност.
Ако сте преживели кратко любовно пререкания с любим човек, сега е моментът, в който да поискате прошка. Ако търсите нова любовна връзка, това няма да се случи. Ще си припомняте стари и отминали връзки, където може да възобновите искрата, ако искате.
Обърнете внимание на леко влошеното здраве на някой човек от обкръжението ви. Погрижете се за него.
В семейството няма да разбират какво искате, което ще ви натовари.
съсредоточете се в работа, защото ще имате успех.
Платете сметки и задължения, сега му е времето.
Жените ще бъдат по-лабилни от мъжете през периода. Обидчивост и сприхавост ще ги преследва през цялото време.
Мъжете ще се срещнат с непознати хора, с които ще правят бизнес, очаква ги поява на нови техни клиенти.

Зодия Водолей

Около вас е пълно с хора, с някакъв неразрешим проблем. Вашата задача ще бъде да го разрешите чрез разговори и убеждения. Лично ще се сблъскате с тях, но е възможно и да разговаряте по телефона.
Внимавайте, когато боравите с пари и ценни книжа, бъдете съвестни и не прахосвайте на вятъра.
Може да се скарате с жена, но по този начин няма да разрешите ситуацията. Пазете се от самозаблуждение.
Пазете средствата си, защото може да ви потрябват в поддръжка на имущество.
Не е лошо да вложите пари и усилия в подобряване на мястото, където живеете.
В любовта е възможно да сгрешите и да си докарате ненужни проблеми. Преценката ви няма да е правилна, затова не прибързвайте.
Жената Водолей ще потърси друга от същия пол, за да й даде насока или ценен съвет. Тя ще я покани за сбирка по някакъв повод.
Мъжът Водолей ще предпочете да разтоваря повече с някой съсед или далечен познат. Задълженията вкъщи ще го изнервят, затова ще стане леко заядлив.

Зодия Риби

На Рибите им предстои седмица, изпъстрена с разговори с хора на различни възрасти. Общественият живот ще се засили – очакват ви разнообразни събития, които ще бъдат семейни и професионални. Разговорите ви ще бъдат с една идея повече, но е необходимо да ги проведете, за да уточните всички подробности по организирането на събитие.
Докато разговаряте с хора, има вероятност да попаднете на такива, които с в период на промяна. Има вероятност да с разделите с някой приятел или любим човек, поради непреодолими различия и различни житейски цели.
Седмицата ще е характерна с това, че ще сте доста ангажирани в следенето на събитията, които ще бъдат организирани от приятели и роднини. Пазете се от разочарования, бъдете повече оптимисти, но недейте да витаете в облаците, а стъпете здраво на земята.
Вие ще сте в основата на зародил се конфликт.
Положителното в периода е вероятно предложение за нова работа или повишение, на което ще се зарадвате.
Жените Риби им предстои промяна, свързана с изненадващо събитие. Те ще осмислят по нова начин приоритетите и целите в живота си, ще решат, че е време за тотална промяна.

Мъжете ще успеят да завършат професионалните си задачи. Предстои им издигане и прогрес в кариерата.

Седмичен хороскоп за 16.09-22.09.2019 – ще ви бъдем благодарни, ако го разпространите на повече хора, които обичат зодиите.

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.