Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019
Дата на публикуване: 15.12.2019
седмичен хороскоп 16-22 декември 2019

Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019

Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 ве обещава успешна седмица, стига да мислите положително и да имате време за повече почивка. Борете се с проблемите и ги решете, докато е време. Започваме със
Зодия Овен
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В личен план Ви предстоят интересни събития. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В семейството Ви може да има болен. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Телец
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В бизнеса Ви може да има промени. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Зодия Близнаци

Според нашия седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Рак

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Вие сте в добро здраве. В семейството Ви може да има болен. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не губете чувство за реалност.

Зодия Лъв

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Имате много поводи за вълнения. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Дева

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Везни

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Скорпион

Нашият седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 вещае новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Зодия Стрелец

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Козирог

Идва вашето време. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак… Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В семейството Ви може да има болен. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Аргументирайте се добре.

Зодия Водолей

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Риби

В петък ще настъпи нов период за декември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.