Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019
Дата на публикуване: 17.11.2019
седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019

Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019

Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019 ви вещае нови желания и емоции. Не трябва да избързвате и да взимате прибързани крайни решения, под влияние на емоцията. Стартираме със
Зодия Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Зодия Телец
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Грижете се за здравето си. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Зодия Близнаци
Идва вашето време. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Рак

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Лъв

В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В края на седмицата се очертават парични приходи. Не губете чувство за реалност.

Зодия Дева

Идва вашето време. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В семейството Ви настъпва мир и хармония. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Везни

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Зодия Скорпион

Според нашия седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Стрелец

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Не прекалявайте с храната. В семейството Ви може да има болен. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Бъдете коректни. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Козирог

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Нервната Ви система е претоварена. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Водолей

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Аргументирайте се добре.

Зодия Риби

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Не прекалявайте с храната. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.