Седмичен хороскоп 2-8 март 2020
Дата на публикуване: 01.03.2020
седмичен хороскоп 2-8 март 2020

Седмичен хороскоп 2-8 март 2020

Седмичен хороскоп 2-8 март 2020 ви разкрива позитивна седмица, в която няма да липсват изненади и неочаквани неща. Ако имате нужда от помощ – потърсете я, няма да сгрешите. Започваме със
Зодия Овен
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Овни, нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Имате много поводи за вълнения. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Зодия Близнаци
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В семейството Ви може да има болен. Аргументирайте се добре.

Зодия Рак

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Лъв

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Дева

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В края на седмицата се очертават парични приходи. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Зодия Везни

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В бизнеса Ви може да има промени. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Зодия Скорпион

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Бързате и поради това нещата не се получават добре. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 2-8 март 2020 изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Не губете чувство за реалност.

Зодия Козирог

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В живота Ви може да влязат нови хора. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Вие сте в добро здраве. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Водолей

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Имате много поводи за вълнения. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Риби

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Не прекалявайте с храната. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Източник: Знаците

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.