Седмичен хороскоп 20-26 април 2020
Дата на публикуване: 19.04.2020
седмичен хороскоп 20-26 април 2020

Седмичен хороскоп 20-26 април 2020

Седмичен хороскоп 20-26 април 2020 ви вещае стимулираща седмица, в която ще сбъднете мечтите си. Ще ви върви и с работата, може да намерите нова работа, а старата ще вършите с лекота. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Имате приятни преживявания с любим човек. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Телец

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Навлизате в ползотворен делови период. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Има риск от главоболие. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Близнаци

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Рак

Идва вашето време. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 20-26 април 2020 бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Лъвове, бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Зодия Дева

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За Вас започва нов творчески процес. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В здравословен план ще бъдете добре. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Везни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Не се страхувайте.

Зодия Скорпион

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. За Вас започва нов творчески процес. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Стрелец

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В работата Ви има промени. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 20-26 април 2020 новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Водолей

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Зодия Риби

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.