Седмичен хороскоп 20-26 декември 2021
Дата на публикуване: 14.11.2021
седмичен хороскоп 20-26 декември 2021

Седмичен хороскоп 20-26 декември 2021 ви предсказва седмица, в която можете да се възползвате от създалата се ситуация и да постигнете успехи във всяка сфера. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 20-26 декември 2021 в петък ще настъпи нов период за декември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В работата си трябва да покажете професионализъм. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Телец
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Близнаци

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 20-26 декември 2021 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Възможно е да се почувствате самотни. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Имате много поводи за вълнения. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Лъв

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 20-26 декември 2021 бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Не губете чувство за реалност.

Зодия Везни

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Скорпион

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В личен план Ви предстоят интересни събития. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 20-26 декември 2021 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през декември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Не губете чувство за реалност.

Зодия Козирог

Новина от далече може да Ви зарадва. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Не губете чувство за реалност.

Зодия Водолей

Според нашия седмичен хороскоп 20-26 декември 2021 бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В здравословен план ще бъдете добре. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Риби

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В края на седмицата се очертават парични приходи. В семейството Ви може да има болен. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.