Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020
Дата на публикуване: 19.01.2020
седмичен хороскоп 20-26 януари 2020

Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020

Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020 ви вещае пъстра седмица, през която някои от вас може да започнат обучение или нова работа. Не преяждайте и не се предоверявайте на другите. Разчитайте повече на себе си. Започваме със
Зодия Овен
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не прекалявайте с храната. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Зодия Телец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Зодия Близнаци
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В живота Ви може да влязат нови хора. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Зодия Рак

Спорез нашия седмичен хороскоп 20-26 януари 2020 бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Навлизате в ползотворен делови период. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно.

Зодия Лъв

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В края на седмицата се очертават парични приходи. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Зодия Дева

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Активно се заемате с реализирането на свой план. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Везни

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Скорпион

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Има риск от главоболие. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В семейството Ви може да има болен. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Стрелец

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Грижете се за здравето си. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Зодия Козирог

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Имате много поводи за вълнения. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Водолей

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Риби

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Навлизате в ползотворен делови период. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Аргументирайте се добре.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.