Седмичен хороскоп 22-28.11.2021
Дата на публикуване: 10.10.2021
седмичен хороскоп 22-28.11.2021

Седмичен хороскоп 22-28.11.2021 ви вещае период, в който събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Пазете здравето си. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 22-28.11.2021 бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Телец
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. н. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Близнаци

Според нашия седмичен хороскоп 22-28.11.2021 важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Рак

Идва вашето време. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 22-28.11.2021 новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Грижете се за здравето си. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Зодия Дева

В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Везни

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Скорпион

Според нашия седмичен хороскоп 22-28.11.2021 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Стрелец

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Козирог

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Водолей

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Имате много поводи за вълнения. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В края на седмицата се очертават парични приходи. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Риби

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Възможно е да се почувствате самотни. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.