Седмичен хороскоп 22-28 юни 2020
Дата на публикуване: 21.06.2020
седмичен хороскоп 22-28 юни 2020

Седмичен хороскоп 22-28 юни 2020 ви вещае период, в който ще имате доста неща за вършене. Възможно е поява на главоболие при доста от зодиите. Намерете време за почивка и се грижете за здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В здравословен план ще бъдете добре. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Зодия Телец
Идва вашето време. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Грижете се за здравето си. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Близнаци
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Зодия Рак

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Лъв

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 22-28 юни 2020 вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. За необвързаните Деви предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Везни

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Зодия Скорпион

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 22-28 юни 2020 вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Има риск от главоболие. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Козирог

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Водолей

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Риби

Според нашия седмичен хороскоп 22-28 юни 2020 ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.