Седмичен хороскоп 23-29.05.2022
Дата на публикуване: 16.03.2022
седмичен хороскоп 23-29.05.2022

Седмичен хороскоп 23-29.05.2022 ви вещае седмица, в която някои от вас ще почувстват умора и претоварване. Затова намерете време за активна почивка, която ще унищожи преумората. Пазете здравето си. Не се предоверявайте на хора, които не познавате добре. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 23-29.05.2022 ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Телец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В края на седмицата се очертават парични приходи. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Близнаци

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Грижете се за здравето си. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 23-29.05.2022 бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Възможно е да се почувствате самотни. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Лъв

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 23-29.05.2022 бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Аргументирайте се добре.

Зодия Везни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В края на седмицата се очертават парични приходи. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Вие сте в добро здраве. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 23-29.05.2022 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Козирог

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Водолей

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.