Седмичен хороскоп 23-29.11.2020
Дата на публикуване: 22.11.2020
седмичен хороскоп 23-29.11.2020

Седмичен хороскоп 23-29.11.2020 ви вещае седмица, в която някои от вас ще почустват умора и претоварване. Затова намерете време за активна почивка, която ще унищожи преумората. Пазете здравето си. Не се предоверявайте на хора, които не познавате добре. Започваме със Зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 23-29.11.2020 ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Телец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В края на седмицата се очертават парични приходи. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Близнаци

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Грижете се за здравето си. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 23-29.11.2020 бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Възможно е да се почувствате самотни. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Лъв

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 23-29.11.2020 бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Деви, без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Аргументирайте се добре.

Зодия Везни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В края на седмицата се очертават парични приходи. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Вие сте в добро здраве. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 23-29.11.2020 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Козирог

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Водолей

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.