Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019
Дата на публикуване: 22.12.2019
седмичен хороскоп 23-29 декември 2019

Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019

Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019 ви вещае период на вълнения, които ще завършат с щастлив край. Късметът ще е с повечето от вас, но няма да липсват и трудни ситуации за други. Стартираме със
Зодия Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай – това са ремонти, които ще повишат комфорта. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В семейството Ви може да има болен. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Аргументирайте се добре.
Зодия Близнаци
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Зодия Рак

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Лъв

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на януари. Грижете се за здравето си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Дева

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 23-29 декември 2019 идва вашето време. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В личен план Ви предстоят интересни събития. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата се очертават парични приходи. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Скорпион

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В здравословен план ще бъдете добре. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Стрелец

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Козирог

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Водолей

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Риби

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.