Седмичен хороскоп 23-29 септември 2019
Дата на публикуване: 23.09.2019
седмичен хороскоп 23-29 септември 2019

Седмичен хороскоп 23-29 септември 2019

 Седмичен хороскоп 23-29 септември 2019 предвещава големи успехи за няколко зодии.
Зодия Овен
Радвате се на прекрасно здраве, а това дава крила на волята ви. Ще поемете инициативата във ваши ръце, хората ще трябва да се съобразяват с вас. Ако нямате човек до себе си, периодът е идеален да срещнете такъв. Ако се случи, вие ще сте добре в неговата компания. Ако планирате да направите нещо, направете допълнително проучване и не рискувайте. Навлизате във важен период, от който се определя финансовия ви приход. Ще успеете да се реализирате в сферата, в която сте. Очаквайте мил жест или някакъв подарък от роднини или от вашето семейство. Мислете трезво и се вгледайте в живота – той ще ви зарадва, ако сте позитивни.
Зодия Телец
Не се отчайвайте, ако не се случи това, които очаквате. Със сигурност ще намерите как да го компенсирате, при това ще е за по-добро. Вслушвайте се повече във вашия вътрешен глас, защото той е на ваша страна Трябва да сте особено предпазливи що се отнася до бизнес и партньорствата. Няколко пъти премисляйте, преди да действате, за да не влезете сами в капан. Вие сте в перфектна здравна форма. Но се пазете от хора, които ще ви тласнат в грешна посока. Някой ще ви направи хубав и неочакван подарък.

Зодия Близнаци

Ключово събитие ще определи настоящата седмица. То ще ви разтърси, но ще завърши щастливо. Дойд време да рискувате повече и да вложите пари и умения, защото това ще даде резултат. И жените, и мъжете ще имат успехи в интимната сфера. Има вероятност да купите нещо по-голямо като придобивка, един нов автомобил ще ви приляга. Недейте да бързате с взимането на важни решения, а си проверявайте информационните източници по няколко пъти. Не експериментирайте със здравето си, за да не се разклати ненужно. Пазете се, живейте умерено. Доверете са на някого, ако имате нужда от подкрепа.
Зодия Рак
Дори и да затръшнат портата пред вас, проявете спокойствие. Ще се появи нова възможност, която ще се окаже дори по-добра. Вашата дума ще тежи на място, затова я използвайте по-често. Ако възникне препирня с близки и семейни, недейте да бъдете груби, проявете деликатност и финес. Ако сте си наумили нещо, изпълнете го докрай. В любовта ви може да възникнат известни сблъсъци. Бъдете концентрирани, за да предотвратите възможни загуби, което ще се отрази негативно за настроението ви. Живейте умерен живот, без екстремни действия, за да се чувствате добре здравословно. Към края на тази седмица, трогателен жест от близък човек ще ви зарадва.

Зодия Лъв

Седмичен хороскоп 23-29 септември 2019 предвещава успех, така че само се пуснете по течението и ще просперирате. Възможна е парична печалба, която ще проиграете по неразумен начин. Не слушате главата си, а действате прибързано и твърде емоционално, което ви играе лоша шега. Нови контакти се задават на хоризонта, което ще ви обогати. Здравето ви ще се подобри, а настройката ви към положителното ще е от полза да разкриете нови неподозирани ваши възможности. Някъде около вас ще се появи нов човек, който ще окаже подкрепа към вас и ще ви вдигне акциите пред другите. Можете да разчитате на съдбата, която ще е на ваша страна.

Зодия Дева

Поемата нещата в свои ръце, като не скъпите средства за това. Важното е да пожънете успеха, който сте си заложили. Това действа заразно на хората около вас, които също ще разкрият неща, които досега са премълчавали. Ако имате връзка и витае някаква тайна между вас, периодът вещае тя да излезе най-после наяве. Очаквайте на хоризонта да се появи човек, който ще окаже опора, а това ще ви издигне сред хората. Финансови успехи и увеличаване на парите в края на периода ще ви зарадват много. За здравето очаквайте обостряне на кожни проблеми, алергични реакции. Не действайте прибързано.

Зодия Везни

Щастието и късметът ще ви съпровождат през цялата седмица. Няма нужда да сте под напрежение, за да постигнете това, което искате. То ще си дойде някак си само. Но бъдете нащрек, за да предотвратите загуби, които ще влошат настройката ви. Можете да се ъпгрейтнете, запишете някой полезен курс или прочетете нещо ново, за да покачите нивото си. Семейни проблеми обаче не са изключени, внимавайте с децата или ако имате родители. Те може да се нуждаят от вас повече, отколкото си мислите. Ако имате човек на сърцето си, не го пренебрегвайте, а го дръжте до себе си. Вашето колебание не трябва да ви вади от равновесие, защото ще загубите вашата енергия.

Зодия Скорпион

Избягвайте преяждането. Трябва да бъдете оптимистично настроени, предстоят ви забавления, на които ще се насладите истински. Най-добре е сега да инвестирате, защото звездите са благосклонни към вас. Ако нямате партньор до вас, сега е много добър шанс за вас, нова любов може да ви се стовари на главата, някои дори ще мислят за брак. Възможно е да ви повишат, но трябва да покажете ясно, че го заслужавате. Недейте да се карате с близки и приятели, без агресия, проявете такт. Опитайте се да разрешите трудностите, които ви измъчват.

Зодия Стрелец

Според Седмичен хороскоп 23-29 септември 2019 е време да постигнете значим резултат. Просто хванете положителната вълна, която бушува около вас и успехът няма да закъснее. Ако нямате любов, дойде времето я срещнете. Умората ще ви притисне и към края на тази седмица ще имате нужда от активен отдих. Здравето ви ще е добро, периодът е подходящ за творчество, изкуство. Иска ви се залагате пари, за да спечелите. Но не давайте много, в противен случай ще изгубите всичко. Разчитайте на своят чар, не бъдете фалшиви, а естествени.

Зодия Козирог

Ако искате да ви оценят, трябва да проявите искреност. Така ако сте сгрешили, хората около вас ще ви простят. Много внимавайте ако сте комбина с някого – независимо дали е свързано с бизнес, или в личен план. Не се предоверявайте, разчитайте повече на своите сили. Не се преуморявайте, грижете се повече за здравето си. Умереността ви ще ви помогне. Избягвайте нови съдружия. Ако имате дял в нещо, свързано с творчество, вашите вложения ще постигнат желания успех. Ако пътувате, бъдете предпазливи и си отваряйте очите, не се въвличайте в конфликти с далечни роднини или познати. Седмицата ще е добра за вас, защото ще постигнете всичко, което сте започнали.

Зодия Водолей

Време е за промяна. Периодът ще е подходящ за това, Водолеи. Не е лошо да се отървете от това, което вече не ви трябва. Ще ви зарадват нови възможности, свързани с работа. Подходящо време за взимане на пари, както назаем, така и от банката. Новост в работата ще ви разнообрази творчески. Може да ви издигнат до ниво ръководител. Може би ще си по-голямо, от типа на нов автомобил или аксесоар за дома. Запазете спокойствие, за да контролирате емоциите си. Така ще съхраните хармония в любовта. Не изпускайте нервите си, владейте се повече. Нещо неочаквано може да преобърне вътрешния ви комфорт.

Зодия Риби

Неочаквани новини ще ви зарадват в края на периода. За съжаление, с парите нещата не стоят по цветущ начин. Може да работите в тази посока. Притежавате много ценни качества, които ще са ви от полза, ако искате да ви повишат. Пазете черния дроб и здравето като цяло. Ако срещнете човек, възможно е да хлътнете в него и да си помислите дори за сватба. Време е да се докажете прид останалите, че притежавате талант да правите бизнес. Хобито ви може да стане ваша професия. Време е да сбъднете някоя своя мечта. Ако близките около вас се чувстват добре, всичко това е благодарение на вас. Разкарайте всички страхове и бъдете позитивни. Седмичен хороскоп 23-29 септември 2019 е вашият ключ да проверите какво ви очаква.

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.