Седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022
Дата на публикуване: 24.03.2022
седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022

Седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022 ви разкрива период, в който трябва да сте малко по-предпазливи от обикновено. Движете се повече, спортувайте и се сдобрете с някой, с когото сте се скарали. Стартираме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022 в петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В личен план Ви предстоят интересни събития. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В семейството Ви може да има болен. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Телец

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Близнаци

Не подценявайте интуицията си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Здравето и тонусът Ви са отлични. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022 в главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Здравето и тонусът Ви са отлични. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Лъв

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022 новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В здравословен план ще бъдете добре. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не се страхувайте.

Зодия Везни

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Скорпион

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Навлизате в ползотворен делови период. В здравословен план ще бъдете добре. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Стрелец

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Водолей

Според нашия седмичен хороскоп 25.07-1.08.2022 вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Грижете се за здравето си. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В крайна сметка ще постигате целите си.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.