Седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019
Дата на публикуване: 24.11.2019
седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019

Седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019

Седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019 ви разкрива период, в който трябва да сте малко по-предпазливи от обикновено. Движете се повече, спортувайте и се сдобрете с някой, с когото сте се скарали. Стартираме със
Зодия Овен
В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В личен план Ви предстоят интересни събития. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В семейството Ви може да има болен. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Телец

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Близнаци

Не подценявайте интуицията си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Здравето и тонусът Ви са отлични. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Рак

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Здравето и тонусът Ви са отлични. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Лъв

Нашият седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019 ви съветва да бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Дева

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В здравословен план ще бъдете добре. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не се страхувайте.

Зодия Везни

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Скорпион

Според нашия седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019 трябва да сте внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Навлизате в ползотворен делови период. В здравословен план ще бъдете добре. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Стрелец

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Водолей

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Грижете се за здравето си. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В крайна сметка ще постигате целите си.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.