Седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019
Дата на публикуване: 24.11.2019
седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019

Седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019

Седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019 ви разкрива период, в който трябва да сте малко по-предпазливи от обикновено. Движете се повече, спортувайте и се сдобрете с някой, с когото сте се скарали. Стартираме със
Зодия Овен
В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В личен план Ви предстоят интересни събития. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В семейството Ви може да има болен. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Телец

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Близнаци

Не подценявайте интуицията си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Здравето и тонусът Ви са отлични. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Рак

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Здравето и тонусът Ви са отлични. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Лъв

Нашият седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019 ви съветва да бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Дева

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В здравословен план ще бъдете добре. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не се страхувайте.

Зодия Везни

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Скорпион

Според нашия седмичен хороскоп 25.11-1.12.2019 трябва да сте внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Навлизате в ползотворен делови период. В здравословен план ще бъдете добре. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Стрелец

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Водолей

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Грижете се за здравето си. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В крайна сметка ще постигате целите си.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.