Седмичен хороскоп 25-31.10.2021
Дата на публикуване: 01.10.2021
седмичен хороскоп 25-31.10.2021

Седмичен хороскоп 25-31.10.2021 предвещава период, през който е добре да се вслушвате повече във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. Интересни идеи ще се родят в главата на някои, а настроението ви ще се подобри. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 25-31.10.2021 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Не губете чувство за реалност.

Зодия Близнаци

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Здравето и тонусът Ви са отлични. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Някои ваши занимания стават източник на доходи. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 25-31.10.2021 в главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В края на седмицата се очертават парични приходи. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Лъв

Не подценявайте интуицията си. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Не прекалявайте с храната. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 25-31.10.2021 вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Везни

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Скорпион

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В семейството Ви може да има болен. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Стрелец

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак… Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 25-31.10.2021 върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В работата си трябва да покажете професионализъм. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Водолей

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през октомври, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Риби

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Източник: Знаците

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.