Седмичен хороскоп 25-31 май 2020
Дата на публикуване: 24.05.2020
седмичен хороскоп 25-31 май 2020

Седмичен хороскоп 25-31 май 2020

Седмичен хороскоп 25-31 май 2020 ви вещае успешен период, през който трябва да сте добри и позитивни към останалите около вас. Възможни са изненади за някои зодии. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Телец
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Вие сте в добро здраве. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Зодия Близнаци
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Имате много поводи за вълнения. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в май, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Зодия Рак

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В края на седмицата се очертават парични приходи. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 25-31 май 2020 ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В личен план Ви предстоят интересни събития. Не прекалявайте с храната. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Дева

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 25-31 май 2020 бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Скорпион

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Стрелец

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Зодия Козирог

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Водолей

Новина от далече може да Ви зарадва. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Водолеи, идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Не се страхувайте.

Зодия Риби

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в май, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.