Седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020
Дата на публикуване: 26.01.2020
седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020

Седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020

Седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020 ви вещае известни вълнения в личен и в семеен план. Внимавайте когато шофирате и се пазете от неприятни простуди. За някои от вас приходите ще дойдат по план, други трябва да се пазят от грешни решения. Стартираме със
Зодия Овен
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Здравето и тонусът Ви са отлични. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Телец
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В здравословен план ще бъдете добре. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Зодия Близнаци
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Здравето и тонусът Ви са отлични.

Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Зодия Рак

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Лъв

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В работата си трябва да покажете професионализъм. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Дева

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Грижете се за здравето си. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата се очертават парични приходи. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020 трябва да бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Скорпион

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Стрелец

Спрямо нашия седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020 в петък ще настъпи нов период за януари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Не се страхувайте.

Зодия Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Вие сте в добро здраве. В края на седмицата се очертават парични приходи. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Водолей

Според нашия седмичен хороскоп 27.01-2.02.2020 в главата Ви се раждат нови мисли и желания. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Навлизате в ползотворен делови период. Възможно е да се почувствате самотни. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Риби

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.