Седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020
Дата на публикуване: 26.04.2020
седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020

Седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020

Седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020 ви вещае известни вълнения и някои проблеми и трудности, с които сте в състояние да се справите. Мислете и се грижете за здравето си, пазете се повече. Започваме от
Зодия Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Телец
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За много от Вас се очертава кратко пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Имате много поводи за вълнения. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Зодия Близнаци

Не подценявайте интуицията си. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Имате приятни преживявания с любим човек. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Рак

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В семейството Ви може да има болен. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Зодия Лъв

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Лъвове, в дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Здравето и тонусът Ви са отлични. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020 в главата Ви се раждат нови мисли и желания. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В здравословен план ще бъдете добре. В живота Ви може да влязат нови хора. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Везни

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Скорпион

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Активно се заемате с реализирането на свой план. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Вие сте в добро здраве. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Козирог

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Нервната Ви система е претоварена. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Не се страхувайте.

Зодия Водолей

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на седмицата се очертават парични приходи. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Риби

Според нашия седмичен хороскоп 27.04-3.05.2020 бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата се очертават парични приходи. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Не се страхувайте.

Източник: Знаците

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.