Седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022
Дата на публикуване: 23.11.2021
седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022

Седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022 предвещава шарена седмица, в която не трябва да прибързвате с крайните решение. Мислете трезво и не се поддавайте само на емоцията. Пазете здравето си. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022 през периода не подценявайте интуицията си. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Телец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Близнаци

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Зодия Рак

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Не губете чувство за реалност.

Зодия Дева

В петък ще настъпи нов период за януари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Везни

Според нашия седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022 бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Навлизате в ползотворен делови период. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Нервната Ви система е претоварена. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Скорпион

Според нашия седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022 в главата Ви се раждат нови мисли и желания. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Стрелец

Идва вашето време. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 27.12.2021-2.01.2022 изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Водолей

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Риби

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Възможно е да се почувствате самотни. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Нервната Ви система е претоварена. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.