Седмичен хороскоп 28.10-3.11.2019
Дата на публикуване: 26.10.2019
седмичен хороскоп 28.10-3-11.2019

Седмичен хороскоп 28.10-3.11.2019

Седмичен хороскоп 28.10-3.11.2019 вещае нов интересен период за повечето знаци. Нови идеи ще се въртят в главата на някои от вас. Стартираме със
Зодия Овен
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Грижете се за здравето си. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Телец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Зодия Близнаци
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Не прекалявайте с храната. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 28.10-3.11.2019 върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Не прекалявайте с храната. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Зодия Лъв

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Нервната Ви система е претоварена. Активно се заемате с реализирането на свой план. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Дева

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Здравето и тонусът Ви са отлични. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Везни

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Възможно е да се почувствате самотни. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Не се страхувайте.

Зодия Скорпион

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бъдете коректни. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои Скорпиони може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Стрелец

Не подценявайте интуицията си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 28.10-3.11.2019 вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. За Вас започва нов творчески процес. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Водолей

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата се очертават парични приходи. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Риби

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Вие сте в добро здраве. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Бъдете коректни. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Източник: Знаците

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.