Седмичен хороскоп 30.03-5.04.2020
Дата на публикуване: 29.03.2020
седмичен хороскоп 30.03-5.04.2020

Седмичен хороскоп 30.03-5.04.2020

Седмичен хороскоп 30.03-5.04.2020 ви вещае седмица, в която трябва да сте по-внимателни във всяко едно отношение. Основната ви грижа е опазване на здравето на вас и на околните хора. Не правете глупости, а мислете по-глобално. Започваме със
Зодия Овен
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Грижете се за здравето си. Не губете чувство за реалност.

Зодия Телец
Не подценявайте интуицията си. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Зодия Близнаци
В петък ще настъпи нов период за март – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Рак

Новина от далече може да Ви зарадва. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Грижете се за здравето си. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Лъв

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 30.03-5.04.2020 идва вашето време. Нервната Ви система е претоварена. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Зодия Везни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Везни, има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Скорпион

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Здравето и тонусът Ви са отлични. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 30.03-5.04.2020 новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Има риск от главоболие. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Козирог

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Нервната Ви система е претоварена. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на април. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Зодия Водолей

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Риби

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Една изненада може да Ви шокира.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.