Седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020
Дата на публикуване: 29.12.2019
седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020

Седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020

Седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020 ви вещае разнообразна и динамична седмица, в която ще се пренесете от една година в друга. При някои късметът ще е завиден, други ще я започнат с известни проблеми. Но да стратираме със
Зодия Овен
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Имате много поводи за вълнения. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Зодия Близнаци
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията.

В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020 изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Лъв

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Зодия Дева

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За Вас започва нов творчески процес. Грижете се за здравето си. В личен план Ви предстоят интересни събития. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Везни

Спрямо нашия седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020 върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Зодия Скорпион

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Нервната Ви система е претоварена. Не се страхувайте.

Зодия Стрелец

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Зодия Козирог

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Водолей

Според нашия седмичен хороскоп 30.12-5.01.2020 новина от далече може да Ви зарадва. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Риби

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Не прекалявайте с храната. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Източник: Знаците

Още новини
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва няколко зодии. Случвало ли ти се е да мислиш, че лошият ти късмет те преследва ден след ден? Може би това е свързано с твоята зодия. Погледни дали случайно не попадаш в списъка на най-големите губещи. И докато едни остават с впечатлението, че...

повече информация
Райско селце без пътища

Райско селце без пътища

Райско селце, което се нарича Гитхорн е чаровно село, което се намира в нидерландската провинция Оверейсел. И то е село, което може би е единствено по рода си в цял свят. Оказва се, че там не съществуват пътища. Няма автомобили. Селцето е разположено върху система от...

повече информация
Advertisements
Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни за здравето ни. Даването на кръвна проба е нещо, познато всекиму. Това е един от най-важните методи за лабораторно изследване, назначаван при повечето заболявания, тъй като съставът на кръвта отразява промените, които протичат в...

повече информация
Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова дава искрица надежда през новата 2021 година. Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.