Седмичен хороскоп 30 септември – 6 октомври 2019
Дата на публикуване: 29.09.2019
седмичен хороскоп 30.09

Седмичен хороскоп 30 септември до 6 октомври 2019

Нашият седмичен хороскоп 30 септември до 6 октомври 2019 ще бъде повече положителен, отколкото отрицателен. Периодът като цяло ще е без големи сътресения, но някои зодии трябва да са внимателни къде и как харчат парите си. Започваме със
Зодия Овен
Най-после ще се започне на ви върви в работата. Преливате от енергия, а и здравето ви е на ниво. Ако нямате човек на сърцето си, звездите вещаят, че има вероятност да го срещнете. При това човекът ще е с интересна биография и е възможно да е известен в обществото. През тази седмицата е подходящо да промените себе си и да се възползвате от страхотните възможности за издигане в кариерата и подхващане на бизнес. Има известна опасност ако има деца във вашето семейство да се скарате с тях. Някой от фамилията ви пък ще има нужда от вашите услуги. Намерете решение, като избягвате конфликтите. Ако сте от нежния пол, никой няма да разбира какво точно си мислите, от вас ще лъха загадъчност.

Зодия Телец
Ако не успеете да завършите успешно нещо, пред вас ще се разкрие друга, още по-добра възможност. Оставете проблемите в миналото и гледайте уверено напред. Ще успеете да сте убедителни в изказванията си, затова хората ще ви търсят за съвместна работа.
Ако не сте обвързани, предстои ви динамичен и емоционален любовен период. Настроението ви ще е страхотно. В работата ще вземете нещата под свой контрол и ще успявате съвсем сами да движите задачите си. Ако решите да инвестирате, сега е моментът – всичко, което посадите, ще поникне.
Здравето ви е укрепнало, ще се заредите с нови сили. Когато пътувате, имайте едно на ум. Не се занимавайте с препирни с някой от родата ви. Намерете време да отидете на различно място, това ще ви разтовари.

Зодия Близнаци

В мозъка ви бушуват идеи, вие планирате повече от обикновеното. Ще си възвърнете усмивката, ще се държите добре с околните и отново ще ги разсмивате с вашите шеги. Не подценявайте работата, а дайте всичко от себе си. Около вас може да се появи човек, който да ви провокира с нещо. Това може да се окаже стимул за вас да започнете нещо различно. Хазартът във вас ще заговори в края на седмицата, затова може да си пуснете фиш или да играете на лотария. Шансът за печалба не е нисък. Но в никакъв случай не прекалявайте, защото ще изгубите пари и време. Интимната сфера ви радва с голяма динамика. Задръжките падат, разкрепостени сте да правите каквото пожелаете, а с вас се отнасят по същия начин.

Зодия Рак

Според нашия седмичен хороскоп 30 септември до 6 октомври 2019 в края на седмицата ще започне промяна за вас, Раци. Забравете прибързаните решения, породени от бушуващите емоции. Всеотдайни сте към приятелите, а и те към вас. Давате всичко, от което имат нужда, а те ви отвръщат със същото. Ако сте имали семейни пререкания, нещата ще отшумят, защото сте склонни да простите, а и те на вас. Настроението ви ще се повиши. Ако работите по нещо, което е насочено към жени, шансът за успех е огромен. Отворете вратата за нови личности във вашето обкръжение. Пазете си парите, защото може лековато да ги загубите. Ако нещата са ви писнали, сменете местонахождението си или отидете на кратка почивка.

Зодия Лъв

Мислете повече и не действайте прибързано. Възможно е хоби да се превърне в източник на нови постъпления. Наблегнете повече на движението, ако е възможно ходете или спортувайте повече. Не бъдете мързеливи, защото това обездвижване може да ви докара ставни проблеми. Хубав период за стартиране на курсове или учене на нещо ново. Възможно е да си купите голяма нова вещ за дома. С лекота ще успеете да разширите запознанствата си с нови интересни личности. Спрете да хабите нерви и да търсите кусури на другите. Обърнете внимание на позитивизма, похвалете някой, който е постигнал нещо значимо, това ще ви се върне и на вас.

Зодия Дева

Седмицата няма да е от най-леките, Деви. Събитията ще се развиват на приливи и отливи. Може да ви се случат неочаквани неща, които да ви изненадат. Ако имате проблемни хронични болести, внимавайте да не се засилят. Ако не ви се налага, най-добре не пътувайте. Пазете се от конфликти с роднини. Съсредоточете се в работата, която може би малко изостава. Довършвайте задачите и спазвайте сроковете. Ако трябва да взимате важни финансови решения или да наливате пари – сега е моментът за това, не отлагайте. Ако нямате любов до себе си, тук нещата може да се развият добре за вас, Деви. Спрете да се съмнявате в чувствата на другите, отпуснете се и се пуснете по течението.

Зодия Везни

Имайки предвид седмичен хороскоп 30 септември до 6 октомври 2019 за Везните предстоят хубави моменти, но за да им се насладите истински, не бъдете черногледи. Време е да направите малко промени около себе си, разкарайте нещата, които вече не са ви необходими – предмети вкъщи или ненужна работа и бумащина. Можете да постигнете доста повече на бизнес ниво, затова грабнете всяка една възможност, която ще се отвори за вас. Ако сте се сдърпали с някой, намерете време да се сдобрите, защото живота може да ви срещне с общо предизвикателство. В любовта са възможни атаки от други хора, на които няма да обърнете внимание и ще ги избягвате по най-добрия начин. Гледайте в собствената си паница. Недейте да преяждате. Ако трябва да заминете някъде, това ще ви ободри. Когато комуникирате с други хора ги уважавайте и изслушвайте повече.

Зодия Скорпион

Нещата напоследък се случват доста монотонно за вас, Скорпиони. Но тази седмица ще ви сюрпризира с нещо ново, което не сте предполагали, че ще ви се случи точно на вас. Възможно е в любовния живот някой най-после да ви признае какво чувства към вас. Това може да промени вашето отношение към него, предимно за добро. Възможни са спорове на семейно ниво, които ще се разрешат и всичко ще се успокои. Най-големите промени ще настъпят във вашата работа, където не са изключени финансови загуби. Затова по-добре не рискувайте и бъдете предпазливи. Здравето ви ще е отлично, психически ще сте сравнително устойчиви. Отстоявайте позицията си докрай.

Зодия Стрелец

Умеете да предсказвате с голяма точност събитията в бъдеще. Това ще се засили през идващата седмица. В семеен план се радвате на добри взаимоотношения, като нещата ще се успокоят напълно. Периодът предразполага да се увеличат вълнуващите преживявания. Няма да ви е скучно. Хората ще ви търсят, защото знаят, че могат да разчитат на вас. В работата имате предпоставки за надграждане и издигане, завършване на проекти с успешен край. Ако мечтаете за нещо, свързано с любов, мечтите ви ще стана реалност. Пазете се от проблеми с парите и внимавайте за какво ги давате.

Зодия Козирог

Разчитайте на вашата естественост и непринуденост, за ад се харесате на околните. Ако сте направили нещо нередно, сега е моментът да си поискате прошка, защото ще ви я дадат. Ако се концентрирате повече, през седмицата имате възможност да вземете важни решения, свързани с работа. Ако решите за сключвате договори, предпоставките са идеални за вас – не се колебайте. новите партньорства ще ви донесат краен успех. Бъдете умерени, ако възникне конфликт с някой близък човек. Не се поддавайте на емоциите, проявете търпение. Не се обездвижвайте, намерете време за спорт, отдих и разходки, за да нямате ставни болежки. Жените ще бъдат доста очарователни за мъжете. Не си хабете нервите, нещата така или иначе ще се случат. Ако не сте концентрирани напълно са възможни загуби и проблеми. Пътуванията ще преобладават втората част от седмицата, когато може да ви дойдат и неочаквани гости.

Зодия Водолей

Върху главата може да ви се стоварят неща, които не сте очаквали. Седмицата ще е добра за вас, защото ще се чувствате в кондиция и ще вярвате на силите си. Едно пътуване ще ви повиши допълнително настройката за живот. Във финансовия живот в никакъв случай не прибързвайте и не се подлагайте на риск, защото са възможни неочаквани загуби. Семейна идилия ще бъде характерна тази седмица, от което ще сте много доволни. Ако имате нещо недоизказано с някого, сега е времето да се изясните, да си простите и да продължите напред по нов път. Спрете да се съмнявате и да се страхувате от неизвестното, защото по този начин не можете свободно да се изявите.

Зодия Риби

Рибите много да внимават какво говорят. С думите си може да обидите някого, без дори да го искате. Дните ще са подходящи малко да свалите напрежението и да си починете. В никакъв случай не рискувайте пари и средства точно тази седмица, защото може да се случи да загубите всичко. Задават се промени в работата ви. Стягайте се и ги приемете, може и да бъдат за добро. Хората, които са около вас, както и вашето семейство са в добра кондиция и са щастливи, благодарение на вашето отношение към тях. Ако в момента сте сами и нямате човек на сърцето, периодът обещава това да се случи.
Седмичен хороскоп 30 септември до 6 октомври 2019 трябва да се прочете от всеки, за да знаете какво да предприемете през цялата седмица.

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.