Седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019
Дата на публикуване: 03.11.2019
седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019

Седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019

Седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019 предупреждава за възможни опасности от ваши колеги. Пазете си здравето, потиснете чувството на тревожност, което ви е обзело. Преборете конкуренцията, не се изнервяйте. Започваме със
Зодия Овен
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Телец
Идва вашето време. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Не се страхувайте.
Зодия Близнаци
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В живота Ви може да влязат нови хора. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Рак

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Вие сте в добро здраве. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019 най-после идва вашето време. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Дева

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не прекалявайте с храната. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Везни

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не се страхувайте.

Зодия Скорпион

Не подценявайте интуицията си. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Нервната Ви система е претоварена. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019 новина от далече може да Ви зарадва. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Не прекалявайте с храната. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Водолей

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В края на седмицата се очертават парични приходи. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Не прекалявайте с храната. В личен план Ви предстоят интересни събития. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.