Седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019
Дата на публикуване: 03.11.2019
седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019

Седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019

Седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019 предупреждава за възможни опасности от ваши колеги. Пазете си здравето, потиснете чувството на тревожност, което ви е обзело. Преборете конкуренцията, не се изнервяйте. Започваме със
Зодия Овен
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Телец
Идва вашето време. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Не се страхувайте.
Зодия Близнаци
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В живота Ви може да влязат нови хора. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Зодия Рак

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Вие сте в добро здраве. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019 най-после идва вашето време. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Зодия Дева

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не прекалявайте с храната. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Везни

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не се страхувайте.

Зодия Скорпион

Не подценявайте интуицията си. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Нервната Ви система е претоварена. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Зодия Стрелец

Според нашия седмичен хороскоп 4-10 ноември 2019 новина от далече може да Ви зарадва. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Не прекалявайте с храната. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Козирог

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Водолей

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Риби

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В края на седмицата се очертават парични приходи. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в ноември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Не прекалявайте с храната. В личен план Ви предстоят интересни събития. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.