Седмичен хороскоп 7-13 октомври 2019
Дата на публикуване: 06.10.2019
седмичен хороскоп 7-13 октомври 2019

Седмичен хороскоп 7-13 октомври 2019

Седмичен хороскоп 7-13 октомври 2019 вещае увеличаване на емоциите и преживяванията при повечето зодии. Само някои ще им е скучно и монотонно, затова трябва да потърсят повече удоволствия. Започваме със
Зодия Овен
Водещият мотив ще е вашата интуиция. С лекота ще предсказвате събитията, които щ се случват. Възможна главоболи. Време е да спрете с кавгите и да поискате прошка от човек, когото сте засегнали. Той ще ви е нужен, за да се изправите заедно пред съдбовно предизвикателство. Някои Овни е възможно да прибягнат до пари на заем, предимно от роднини и познати. В работата всичко ще върви идеално, а в интимния ви свят ще се радвате на хармонични взаимоотношения и романтика. Към края на седмицата ще действате без задръжки, ще сте по-смели и находчиви.

Зодия Телец
Наблегнете на новостите, които са ви дошли на ум. Приложете ги където трябва, но внимавайте да не се скарате с някого, който стои на пътя ви. Важно е да сте сред хора, които са позитивни, добре е да работите в спокойна среда, без излишни нерви. Избягвайте прекалените емоционални състояния, както и драматичните събития. Ако имате големи деца, вие ще се гордеете с тях през тази седмица. Към края на периода хазартното във вас ще се обади. Ако решите да се пробвате, внимавайте да не се набутате с пари. Здравето ви ще е отлично, а финансовото ви състояние е на път да се подобри рязко, при това нагоре. Просто не губете търпение и действайте умно и находчиво.
Зодия Близнаци
Навлизате в богат на емоции период, през който трябва да сте настроени позитивно спрямо другите. Не се отказвайте от набелязания си план, а го довършете. Сега е времето за ремонт, ако можете – заемете се, но имайте предвид, че ще се проточи поне един месец. Ако се чувствате напрегнати към края на предстоящата седмица, намерете начин да релаксирате активно.

За тази цел използвайте планината или направете някаква медитация, която да ви успокои. Така ще подредите мислите в главата си. Ако разчитате на себе си, ще успеете да си докарате нови приходи. Очаквайте трогателен жест от близък ваш човек.

Зодия Рак

Главата ви бушува от идеи и хрумвания, като в края на периода това ще ви натовари и измори. Непрекъснатите ангажименти и многото желания на хората около вас ви действат натоварващо, ще ви трялва повече почивка. Трябва да бъдете предпазливи що се отнася до бизнес отношения, съдружие или лични отношения. Ако сте жена Рак, ще бъдете особено суетни. Ако пък сте мъж Рак, време е да проявите своите организаторски способности по предназначение. Избягвайте излишни вълнения, давайте го по-спокойно и леко. Ако искате да инвестирате, сега моментът за това. Овладейте напиращите емоции, подредете мислите в главата си, за да може нещата да тръгнат.

Зодия Лъв

Според нашия седмичен хороскоп 7-13 октомври 2019 седмицата определено ще ви допадне. Към края и ще ви зарадват финансови постъпления. Пазете се от проблеми с децата в семейството. Ако имате родители, те ще се нуждаят отчаяно от вашата помощ и подкрепа. Намерете баланс и отделяйте време за всичко. Разпределете си задълженията равномерна и си направете план. Ако имате човек до вас, внимавайте как се отнасяте с него, защото той ще приема всичко буквално. През седмицата ще усетите как животът ви се подобрява, как успявате да се нагодите към това, което искате. Възможността за реализиране на мечтата ви е до вас, просто вижте къде е и се възползвайте. Действайте смело и решително, а ако ви излезе препятствие, опитайте се да го преодолеете, а не го заобикаляйте.

Зодия Дева

Имате страхотно качество, наречено предвидливост, което тази седмица ще е във ваша полза. Ако сте се сдърпали с някого за нещо, дошло е време за помирение. Важно е да се сдобрите, за да действате заедно в нови предизвикателства. За думите си носите отговорност единствено вие, всичко, което кажете се гледа по особен начин от хората, които комуникират с вас. Не са изключени и критики. Най-добре премисляйте повече нещата, не е нужно да рискувате твърде много или да се хвърляте в непознатото точно сега. Пазете си парите, не ги влагайте, може да загубите. Намерете утеха в човека до вас, не го забравяйте. Ако напоследък сте се занемарили, сега е моментът да възродите мечтаната си фигура и да се върнете към спорта. Бъдете по-смели.

Зодия Везни

Ще се появи събитие, което ще ви развълнува. То ще завърши щастливо. В някои семейства са възможни неприятности, свързани с децата. А ако имате родители, те ще се нуждаят от вас. Отделете време за всичко, като го разпределите. Трябва да има баланс в действията ви. Към края на периода хазартът ще играе силна роля във вас. Но не прибързвайте, когато рискувате пари, има опасност от загуби. Седмицата ще е енергична, а здравето ви ще е отлично. Може би трябва да положите повече усилия в личния си живот, там е необходимо да се изясните и да изчистите проблеми в миналото. Възможно е да изникнат притеснения, но те ще са временни, защото вървите напред.

Зодия Скорпион

Пристига положителна вест от далечно място, от която ще сте особено доволни. Към края на периода повечето от Скорпионите ги очаква парична печалба. Радостта им обаче ще е кратка, защото водени от емоция и риск, те ще ги вложат в нещо, където най-вероятно ще ги изгубят. Не предстоят главоболия, що се отнася до бизнес или работа. Нещата ще си вървят скучно и по познатия начин, затова можете да скатавате повече и да си отделите време за нещо, което обичате. Здрави ще сте, а ако нямате човек до себе си, периодът ви обещава подобна възможност. Ще срещнете интересен човек, като отношенията ви може да се задълбочат с времето. Някой около вас ще започне да ви подкрепя, което ще ви направи още по-търсени. Не бъдете импулсивни, за да не се дестабилизирате.

Зодия Стрелец

Ще вземете инициативата във ваши ръце. Волята ви за действие ще е засилена. Ще се превърнете във фактор, от който останалите трябва да се съобразяват. Хубавото е, че в семейството ви ще настъпят мир и разбирателство. Ще сте доволни от хармонични взаимоотношения, които ще ви зарадват. Бъдете честни и исккрени с хората. Те разчитат на вашата коректност. Здравето ви ще е добро. Ако сте закъсали финансово и имате нужда от допълнителни средства, периодът е благоприятен да си осигурите спонсор. Ще се появи инвеститор, който да прояви желание за съвместна работа. В любовта ще се радвате на хубави моменти. Най-добре оставете негативизма далече и нещата ще се наредят.

Зодия Козирог

Дръжте се естествено, за да се харесате на останалите. По този начин ако сте допуснали грешка, ако хората видят, че сте искрени и си я признаете, тя ще ви бъде простена. Притежавате неоспорими качества, които ще са ви от полза, за да се изградите в професионален план. Има възможност за допълнителна работа, свързана с нови доходи. Цялата седмица ще се чувствате добре. Но се пазете с проблеми с децата или неочаквани нужди на ваши родители. Постигнете баланс, за да се чувствате щастливо. В интимната сфера не са изключени изненади. Ако искате да започнете да работите нещо ново или да инвестирате, моментът е ваш. Към края на периода очаквайте трогателен жест от приятел.

Зодия Водолей

Притежават перфектна интуиция, на която трябва повече да вярвате. Вероятно ще се появят хора, с които никак не ви е приятно да комуникирате, но запазете самообладание и сдържаност и се правете, че разговорът ви интригува. Де се предоверявайте на никого, имайте повече себеуважение и достойнство. Ако имате нещо общо с политика, периодът е идеален за изява или събитие. Здравето няма да е най-доброто, възможни проблеми с болки в главата и претовареност. Някой от вашето семейство може да се разболее. Възможен финансов крах е на път да ви депресира. Предстои ви някаква шокираща изненада.

Зодия Риби

Ще усещате накъде духа вятъра през цялата седмица, което ще е във ваша полза. През периода се гответе за промени, нови възможности, свързани с бизнес начинание. Не е лошо да разчистите нещата, които са ви непотребни. Периодът няма да е лош по отношение на взимане на кредит или заем. Предстои ви някоя хубава нова веща за вкъщи или аксесоар за автомобила. Време да оставите малко рутинната си скучна работа и да се потопите в света на удоволствията. Махнете от главата си тревожните мисли, защото те са причина за безсънието и главоболието. Захранете се с повече оптимизъм и общувайте с позитивни хора, които ще ви заразят и вас. Ако имате любим до вас човек, на се инатете, изслушвайте го повече и изпълнете част от желанията му. Действайте по-решително, когато пред вас се появи трудност.
Седмичен хороскоп 7-13 октомври 2019 ви приканва да сте още по-дейни и да не се отказвате пред трудностите, които може да възникнат.

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.