Седмичен хороскоп 9-15.12.2019
Дата на публикуване: 08.12.2019
седмичен хороскоп 9-15.12.2019

Седмичен хороскоп 9-15.12.2019

Седмичен хороскоп 9-15.12.2019 ви вещае интересна седмица, през която не трябва да се въвличате в безумни спорове с блицзките си хора. При някои от вас ще се наложат заеми, можете да разчитате на приятели или роднини. Стартираме със
Зодия Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Една изненада може да Ви шокира.

Зодия Телец

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Зодия Близнаци
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Зодия Рак

Спрямо нашия седмичен хороскоп 9-15.12.2019 новостите ще Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Бъдете коректни. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Зодия Лъв

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. В здравословен план ще бъдете добре. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Дева

Според нашия седмичен хороскоп 9-15.12.2019 изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Имате много поводи за вълнения. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Бъдете коректни. За всяко нещо си има подходящ момент.

Зодия Везни

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Зодия Скорпион

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на януари. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Аргументирайте се добре.

Зодия Стрелец

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Зодия Козирог

Според нашия седмичен хороскоп 9-15.12.2019 ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В крайна сметка ще постигате целите си.

Зодия Водолей

В петък ще настъпи нов период за декември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано – не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Имате много поводи за вълнения. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Зодия Риби

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Не губете чувство за реалност.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.