Скритата истина за коронавируса
Дата на публикуване: 27.10.2020
скритата истина

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение “Народна сила“:
Коронавирус – вирус или биологично оръжие? Вие, как мислите? Според мен, това е – биологично оръжие! Кой го е пуснал, въпросното биологично оръжие? Отговор – САЩ, чрез Пентагона и лабораториите им(имат – доста, доста лаборатории, в – Канада, Украйна, Узбекистан, Грузия, Казахстан, Азербайджан, Армения и т.н и т.н.
През 2016-та година – САЩ откриват, такава биологична лаборатория, в Армения. През 2017-та, в – Азербайджан. В света, има около 400 подобни лаборатории, но се изграждат, все нови и нови.
Болшинството, от тях – в бившите републики, от СССР и в Азия, точно до Китай и Иран. Помислете логично, защо точно – Китай, днешна Русия и Иран.

В момента, САЩ водят икономически воини, точно с тези три държави – Китай, Русия и Иран. Но най-големият им враг, в момента е – Китай. И понеже САЩ, не могат да смажат – Китай, Русия и Иран, чрез военни действия, нито чрез санкции – хоп, идва ред на биологиочното оръжие.
Измислената история, че заразата уж е тръгнала, от китайски пазар, е толкова нелепа и толкова зле прикрита, с бели конци, че чак ми става смешно !
Бил Гейтс и жена му – Мелинда Гейтс, спонсорират такава биологична лаборатория, чрез тяхната фондация – „Бил и Мелинда Гейтс“. На 19 юни 2018 г. – финансираният, от британското правителство – Институт „Пърбрайт“, подава заявка, за патент на коронавируса. Патентът е издаден(на 20 ноември 2018 г.), от Европейското патентно ведомство, под номер – ЕР 3172319А1 и с наименование – Coronavirus. За създатели на вируса, са вписани в патента, лицата – Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton.

Един, от спонсорите на този институт, е фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията „Гейтс“, институтът „Джон Хопкинс“ и Световният икономически форум, организираха събитие, в Ню Йорк, за – политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус.

Как мислите, вие – дали тази “симулация“, е умишлена?

Аз лично, мисля че – ДА!

През октомври 2019 г. – институтът „Джон Хопкинс“, прогнозира смъртта, на 65 млн. души от коронавирус.

И хоп – 4 месеца(по-късно), вече има коронавирус, който убива хората и по света и в Европа.

И сега – Бил Гейтс, дарява – 100 милиона долара, за коронавируса.

Колко удобно – хем го пускаш вируса, хем и уж – искаш да се бориш, с него.

А колко, ли ще спечели – милиарди !

Така ще спечели и Бил Гейтс, така ще спечелят и ТЕ!

Както – Сорос(в Украйна), така и – Бил Гейтс (сега), са само техни инструменти, за редуциране на населението.

Това, ИМ е целта, да останем само – 500 милиона душа (в света), за по-лесен контрол !

Но аз, ще ви кажа – НЕ четете, НЕ гледайте и НЕ вярвайте, на медиите – те (чрез скритите им господари – илюминатите, ви промиват мозъците и ви карат, да купувате – стоки, маски и лекарства, за да печелят, от вашата параноя)!!!

Спокойно, от самия коронавирус – НЕ се умира (умира се, единствено ако имате и други заболявания – коронавируса само допълнително усложнява, вече вашите заболявания)!

Аз ви съветвам – топъл чай (с истински мед), ракия (който пие), честа хигиена(вкъщи – миене на ръцете, с топла вода и със сапун), навън – мокри кърпички и гел, за ръце (на алкохолна основа) и не, на последно място – укрепване, на организма ви – минимално излизане навън(където има много хора, в затворени пространства), както и ограничаване на пътуванията, в чужбина(ако нямате, много спешна работа) !!!

Чрез тези начини(и за медиите и за съветите ми) – мозъка ви и организма ви – ще СА добре и няма да страдате, от абсолютно никакви вируси (включително и – коронавирус)!

Източник: Дунавмост

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.