Скритата истина за коронавируса
Дата на публикуване: 27.10.2020
скритата истина

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение “Народна сила“:
Коронавирус – вирус или биологично оръжие? Вие, как мислите? Според мен, това е – биологично оръжие! Кой го е пуснал, въпросното биологично оръжие? Отговор – САЩ, чрез Пентагона и лабораториите им(имат – доста, доста лаборатории, в – Канада, Украйна, Узбекистан, Грузия, Казахстан, Азербайджан, Армения и т.н и т.н.
През 2016-та година – САЩ откриват, такава биологична лаборатория, в Армения. През 2017-та, в – Азербайджан. В света, има около 400 подобни лаборатории, но се изграждат, все нови и нови.
Болшинството, от тях – в бившите републики, от СССР и в Азия, точно до Китай и Иран. Помислете логично, защо точно – Китай, днешна Русия и Иран.

В момента, САЩ водят икономически воини, точно с тези три държави – Китай, Русия и Иран. Но най-големият им враг, в момента е – Китай. И понеже САЩ, не могат да смажат – Китай, Русия и Иран, чрез военни действия, нито чрез санкции – хоп, идва ред на биологиочното оръжие.
Измислената история, че заразата уж е тръгнала, от китайски пазар, е толкова нелепа и толкова зле прикрита, с бели конци, че чак ми става смешно !
Бил Гейтс и жена му – Мелинда Гейтс, спонсорират такава биологична лаборатория, чрез тяхната фондация – „Бил и Мелинда Гейтс“. На 19 юни 2018 г. – финансираният, от британското правителство – Институт „Пърбрайт“, подава заявка, за патент на коронавируса. Патентът е издаден(на 20 ноември 2018 г.), от Европейското патентно ведомство, под номер – ЕР 3172319А1 и с наименование – Coronavirus. За създатели на вируса, са вписани в патента, лицата – Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton.

Един, от спонсорите на този институт, е фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията „Гейтс“, институтът „Джон Хопкинс“ и Световният икономически форум, организираха събитие, в Ню Йорк, за – политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус.

Как мислите, вие – дали тази “симулация“, е умишлена?

Аз лично, мисля че – ДА!

През октомври 2019 г. – институтът „Джон Хопкинс“, прогнозира смъртта, на 65 млн. души от коронавирус.

И хоп – 4 месеца(по-късно), вече има коронавирус, който убива хората и по света и в Европа.

И сега – Бил Гейтс, дарява – 100 милиона долара, за коронавируса.

Колко удобно – хем го пускаш вируса, хем и уж – искаш да се бориш, с него.

А колко, ли ще спечели – милиарди !

Така ще спечели и Бил Гейтс, така ще спечелят и ТЕ!

Както – Сорос(в Украйна), така и – Бил Гейтс (сега), са само техни инструменти, за редуциране на населението.

Това, ИМ е целта, да останем само – 500 милиона душа (в света), за по-лесен контрол !

Но аз, ще ви кажа – НЕ четете, НЕ гледайте и НЕ вярвайте, на медиите – те (чрез скритите им господари – илюминатите, ви промиват мозъците и ви карат, да купувате – стоки, маски и лекарства, за да печелят, от вашата параноя)!!!

Спокойно, от самия коронавирус – НЕ се умира (умира се, единствено ако имате и други заболявания – коронавируса само допълнително усложнява, вече вашите заболявания)!

Аз ви съветвам – топъл чай (с истински мед), ракия (който пие), честа хигиена(вкъщи – миене на ръцете, с топла вода и със сапун), навън – мокри кърпички и гел, за ръце (на алкохолна основа) и не, на последно място – укрепване, на организма ви – минимално излизане навън(където има много хора, в затворени пространства), както и ограничаване на пътуванията, в чужбина(ако нямате, много спешна работа) !!!

Чрез тези начини(и за медиите и за съветите ми) – мозъка ви и организма ви – ще СА добре и няма да страдате, от абсолютно никакви вируси (включително и – коронавирус)!

Източник: Дунавмост

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.