Скритата истина за коронавируса
Дата на публикуване: 27.10.2020
скритата истина

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение “Народна сила“:
Коронавирус – вирус или биологично оръжие? Вие, как мислите? Според мен, това е – биологично оръжие! Кой го е пуснал, въпросното биологично оръжие? Отговор – САЩ, чрез Пентагона и лабораториите им(имат – доста, доста лаборатории, в – Канада, Украйна, Узбекистан, Грузия, Казахстан, Азербайджан, Армения и т.н и т.н.
През 2016-та година – САЩ откриват, такава биологична лаборатория, в Армения. През 2017-та, в – Азербайджан. В света, има около 400 подобни лаборатории, но се изграждат, все нови и нови.
Болшинството, от тях – в бившите републики, от СССР и в Азия, точно до Китай и Иран. Помислете логично, защо точно – Китай, днешна Русия и Иран.

В момента, САЩ водят икономически воини, точно с тези три държави – Китай, Русия и Иран. Но най-големият им враг, в момента е – Китай. И понеже САЩ, не могат да смажат – Китай, Русия и Иран, чрез военни действия, нито чрез санкции – хоп, идва ред на биологиочното оръжие.
Измислената история, че заразата уж е тръгнала, от китайски пазар, е толкова нелепа и толкова зле прикрита, с бели конци, че чак ми става смешно !
Бил Гейтс и жена му – Мелинда Гейтс, спонсорират такава биологична лаборатория, чрез тяхната фондация – „Бил и Мелинда Гейтс“. На 19 юни 2018 г. – финансираният, от британското правителство – Институт „Пърбрайт“, подава заявка, за патент на коронавируса. Патентът е издаден(на 20 ноември 2018 г.), от Европейското патентно ведомство, под номер – ЕР 3172319А1 и с наименование – Coronavirus. За създатели на вируса, са вписани в патента, лицата – Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton.

Един, от спонсорите на този институт, е фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията „Гейтс“, институтът „Джон Хопкинс“ и Световният икономически форум, организираха събитие, в Ню Йорк, за – политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус.

Как мислите, вие – дали тази “симулация“, е умишлена?

Аз лично, мисля че – ДА!

През октомври 2019 г. – институтът „Джон Хопкинс“, прогнозира смъртта, на 65 млн. души от коронавирус.

И хоп – 4 месеца(по-късно), вече има коронавирус, който убива хората и по света и в Европа.

И сега – Бил Гейтс, дарява – 100 милиона долара, за коронавируса.

Колко удобно – хем го пускаш вируса, хем и уж – искаш да се бориш, с него.

А колко, ли ще спечели – милиарди !

Така ще спечели и Бил Гейтс, така ще спечелят и ТЕ!

Както – Сорос(в Украйна), така и – Бил Гейтс (сега), са само техни инструменти, за редуциране на населението.

Това, ИМ е целта, да останем само – 500 милиона душа (в света), за по-лесен контрол !

Но аз, ще ви кажа – НЕ четете, НЕ гледайте и НЕ вярвайте, на медиите – те (чрез скритите им господари – илюминатите, ви промиват мозъците и ви карат, да купувате – стоки, маски и лекарства, за да печелят, от вашата параноя)!!!

Спокойно, от самия коронавирус – НЕ се умира (умира се, единствено ако имате и други заболявания – коронавируса само допълнително усложнява, вече вашите заболявания)!

Аз ви съветвам – топъл чай (с истински мед), ракия (който пие), честа хигиена(вкъщи – миене на ръцете, с топла вода и със сапун), навън – мокри кърпички и гел, за ръце (на алкохолна основа) и не, на последно място – укрепване, на организма ви – минимално излизане навън(където има много хора, в затворени пространства), както и ограничаване на пътуванията, в чужбина(ако нямате, много спешна работа) !!!

Чрез тези начини(и за медиите и за съветите ми) – мозъка ви и организма ви – ще СА добре и няма да страдате, от абсолютно никакви вируси (включително и – коронавирус)!

Източник: Дунавмост

Още новини
Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед е страхотно средство за махане на токсини и сваляне на лошия холестерол. Основното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 (2 пъти повече, отколкото в рибеното масло) и лигнани – фитохормони,...

повече информация
Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората, но съвсем друга у дома. Случвало ли ви се да мислите дадени хора за идеалната двойка, а истината да е коренно различна? С Нина и Тони се познаваме отдавна, макар че те са доста по-възрастни от мен, и винаги съм си мислела, че са от...

повече информация
Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи. Има дни, в които са добри да се родиш и такива, които не са са предпочитане, според старите българи. Предшествениците ни са твърдели, че това в кой ден от понеделник до неделя се роди едно дете, е знак за това как ще протече целият му...

повече информация
Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии са няколко. За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно...

повече информация
Advertisements
Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса могат да бъдат доста неприятни. Все повече се знае за коронавируса, тъй като учените провеждат повече изследвания върху него. След първата вълна, която бе през пролетта, има процент на хора, които са се излекували, но които все още не могат...

повече информация
Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера на човек - избери и виж. Частите от тялото показват много за нашата личност и пътя, по който сме преминали. Най-характерни за нас са ръцете. Много хора гледат на ръце и разбират голямо количество информация по линиите на дланите. Оказва се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.